- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מ.י. לשכת תביעות שרון - פלילי נ' גרבאן
|
ת"פ בית משפט השלום נתניה |
5110-09
12.12.2010 |
|
בפני : שירה בן שלמה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מ.י. לשכת תביעות שרון - פלילי |
: עלא גרבאן |
| גזר-דין | |
גזר דין
מבלי להקל מחומרת העבירות, בשים לב לזמן הרב שחלף, לעבר הנקי בפלילים ולעבר שאיננו מכביד בתעבורה אל מול שנת הוצאת רישיון הנהיגה, בהתחשב בנסיבותיו האישיות, כאשר נראה כי הפנים את הפסול ולא אמצה עימו את מלוא חומרת הדין.
אשר על כן, הנני דנה הנאשם לעונשים הבאים:
הנני דנה הנאשם ל-10 חודשי מאסר מתוכם 4 חודשים לריצוי בפועל והיתרה על תנאי למשך 3 שנים מהיום שלא ינהג ברכב בזמן שיכרות או בהיותו תחת השפעת משקאות משכרים.
4 חודשי המאסר ירוצו בעבודות שרות בבית אבות עד 120 ברח' נוב 6, חדרה, 5 ימים בשבוע, 8 וחצי שעות עבודה יומיות. מפקח אחראי חלבי אמל טל': 0506278504.
תחילת ריצוי עבודות השרות ביום 22.12.10.
הנאשם יתייצב בפני מפקח על עבודות שרות לצורך קליטה והצבה בתאריך תחילת העבודה בשעה 08:00 במפקדת מחוז צפון, יחידת עבודות שרות, ת.ד 4136 כפר מג'אר 14930, מתחם בית סוהר חרמון , אוטובוס מתחנה מרכזית טבריה/כרמיאל קו מס' 56.
לא יתייצב הנאשם לריצוי המאסר בעבודות שרות תחתם פקודת מאסר.
הובהר לנאשם כי עליו לעדכן את משרד הממונה בכל שינוי אם יחול בכתובת מגוריו. כן הובהר לו כי עליו לעמוד בתנאי הפיקוח וביקורות הפתע וכל הפרה בעבודות השירות תביא להפסקה מנהלית ולריצוי העונש במאסר ממש. בנוסף הוזהר כי את עבודות השרות יש לבצע ברציפות ובדיקות שתן נקיות מהוות תנאי להמשך ביצוע העבודות.
הנני דנה הנאשם ל-3 חודשי מאסר אותם ירצה באם תוך 3 שנים מהיום יעבור כל עבירה כנגד שוטרים.
הנני דנה הנאשם לתשלום קנס בסך 2,000 ₪ או 30 ימי מאסר תמורתו. הקנס ישולם ב-4 תשלומים חודשיים שוים ורצופים, הראשון תוך 30 יום מהיום.
הנאשם יפצה את השוטר מפקח טל נחיאסי בסך של 2,000 ₪. הסכום שהופקד במזכירות בית המשפט על חשבון הפיצוי יועבר על ידי המזכירות לשוטר.
ב"כ המאשימה תודיע לשוטר כי נפסק פיצוי לזכותו.
לאור הטעמים שפורטו לעיל, הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 11 חודשים בניכוי הפסילה המנהלית למשך 30 יום. הפסילה תחל מיום 26.12.10 מניינה יחל מרגע הפקדת הרישיון.
הנני פוסלת הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה למשך 6 חודשים וזאת על תנאי לתקופה של שנתיים שלא יעבור עבירה של נהיגה בזמן פסילה או תחת השפעת משקאות משכרים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום.
עותק מהפרוטוקול ישלח לממונה על עבודות השרות.
ניתנה והודעה היום ה' טבת תשע"א, 12/12/2010 במעמד הנוכחים.
שירה בן שלמה, שופטת
הוקלד על ידי: הדס כחלון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
