מ.י. יחידת תביעות ש"י נ' חיח ואח'
|
ת"פ בית משפט השלום ירושלים |
10256-08
24.2.2011 |
|
בפני : אילתה זיסקינד |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מ.י. יחידת תביעות ש"י |
: 1. אשרף חיח 2. השאם סביח 3. רותם אנקונינה |
| החלטה | |
החלטה
1.לא מקובלת עלי טענת הנאשם, שכן הוא לא התייצב לדיון שנקבע ביום 01.02.11 למרות שידע עליו והחלפת הסניגורים שייצגו אותו היתה על דעתו כפי שטען בפני היום. הוא אפילו לא טרח להודיע לבא כוחו עו"ד יחיא, שהתייצב לדיון ביום 01.02.11 בשעה 11:30, כי לא יוכל להגיע וגם לא הוגש כל הסבר לאחר מכן, לסיבת אי התייצבותו, לפיכך הוצא נגדו צו הבאה.
2.בנסיבות אלה, כשהנאשם אינו מגלה אחריות מינמלית להתייצב לדיון ו/או להודיע לאחר מכן על סיבת אי התייצבותו והוא הובא לכאן רק בגין צו ההבאה, אינני מוצאת לנכון לפטור אותו מהפקדה משום שהתיק כבר קבוע להוכחות ביום 23.10.11 בשעה 13:00, ולאור העדר היחס והזלזול שהפגין עקב אי התייצבותו, יש חשש כי לא יתייצב בהמשך.
3.הנאשם מסר לי כי הוא רווק והוא משתכר סך של 3,000 ₪ לחודש. לפיכך, לצורך שחרורו עליו להפקיד סכום כספי אך אפחית אותו מסך של 1,500 ₪ לסך של 1,000 ₪ להבטחת התייצבותו.
4.הובהר לנאשם כי קבועה בעניינו תזכורת ליום 17.03.11 שעה 08:30, ובנוסף ישיבת ההוכחות קבועה להיום 23.10.11 שעה 13:00, הוא הוזהר כי עליו להתייצב לדיונים אלה, אחרת הוא ישפט בהעדרו, במיוחד בהתחשב בכך שבתיק יש נאשמים נוספים והוא קבוע גם בעניינם.
5.המזכירות תשלח עותק מהחלטתי בפקס לב"כ הנאשם 2, עו"ד יחיא.
ניתנה והודעה היום כ' אדר א תשע"א, 24/02/2011 במעמד רס"מ מאיר רוטר והנאשם.
אילתה זיסקינד , שופטת
הוקלד על ידי: אורית פרג התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|