- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
משטרת מרחב חוף / מטה מרחב חוף - חיפה נ' קורידו
|
מ"י בית משפט השלום חיפה |
23901-01-15
23.11.2015 |
|
בפני השופט: אחסאן כנעאן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקש: אורן קורידו עו"ד סיגל דבורי |
משיבה: מדינת ישראל עו"ד פקד ליאת מיכל |
| פסק דין | |
-
לפניי בקשה לפסיקת פיצוי בגין מעצרו של המבקש בהתאם להוראות סעיף 38(א) לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה-מעצרים), התשנ"ו-1996.
-
המבקש נעצר ביום 11/1/15 והובא לפניי ביום 12/1/15 לדיון בבקשה להארכת מעצרו. במסגרת הבקשה להארכת מעצר יוחס למבקש ביצוע עבירה של הפרת צו פיקוח שניתן בהתאם לחוק הגנה על הציבור מפני עברייני מין, תשס"ו-2006 (להלן: "חוק ההגנה").
-
אין חולק בין הצדדים כי ביום 26/1/14 ניתן על ידי כב' השופט מיכאל ליפשיץ צו פיקוח בהתאם להוראות חוק ההגנה. הצו ניתן במסגרת ת"פ (שלום חיפה) 38645-02-11 ובמסגרת הצו נאסר על המבקש בסעיף 5.7 כדלקמן: "איסור החזקת או צפייה בסרטים או בחומרים פורנוגרפיים, בין במחשב, בין במכשיר טלפון סלולרי ובין בכל מכשיר אחר. יחד עם זאת, המשיב יוכל לעשות שימוש במחשב או בטלפון סלולרי חכם, בעת שהייתו במעון נווה מנשה, וזאת על פי ההגבלות שיוטלו עליו על ידי גורמי המעון. ככל שהמשיב יצא לחופשות, אזי האיסור יהיה כולל וייאסר עליו גם שימוש במחשב או במכשיר טלפון סלולרי חכם".
-
אין חולק עוד כי הצו עמד בתוקף עד ליום 15/2/15.
-
מספר ימים בטרם מעצרו של המבקש הוא שוחרר ממעון "נווה מנשה" והחל מאותו מועד הוא התגורר בביתו בחיפה. על פי הנטען בבקשת המעצר ובתיק החקירה, המבקש הפר את צו הפיקוח בכך שנמצא בביתו כאשר ברשותו מכשיר סלולרי חכם.
-
בהחלטה מיום 12/1/15 קבעתי כי מתקיים חשד סביר לביצוע העבירה המיוחסת למבקש, שכן באותו שלב לא היה ברור אם המבקש שוחרר מהמעון בו שהה. בנוסף הוריתי כי תיעשה בדיקה האם בטלפון שנתפס ברשות המבקש יש גישה למרשתת ובמידה והבדיקה תעלה שהמכשיר חסום אזי ישוחרר באותו יום עד השעה 19:00. מאידך, במידה ויתברר כי המכשיר נגיש למרשתת המבקש ייעצר עד ליום 13/1/15 שעה 12:00 לצורך ביצוע פעולות החקירה המבוקשות.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
