ה"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
59058-01-12
30/01/2012
|
בפני השופט:
צחי עוזיאל
|
- נגד - |
התובע:
פנינה ליסטר
|
הנתבע:
1. מס הכנסה - פקיד שומה תל אביב 3 2. אשר ליסטר
|
|
החלטה
1. לאחר עיון בבקשה ובנספחיה, אני מחליט על פי צד אחד, לעכב את הליכי הוצאת המעוקלים מבית המבקשת, ככל שהם נוגעים למיטלטלין נשוא הבקשה בלבד.
2. עיכוב ההליכים מותנה בהפקדת סך 800 ₪ במזומן בקופת בית המשפט או בהפקדת ערבות צד ג' בסך של 800 ₪ . עיכוב ההליכים ייכנס לתוקפו רק לאחר אישור מזכירות בית המשפט על ביצוע הפעולות הנ"ל.
3. החלטה זו תעמוד בתוקפה עד להכרעה בתובענה, או עד החלטה אחרת, במידה ותינתן.
4. המבקשת תמסור העתק הבקשה והחלטה זו לצד שכנגד וללשכת ההוצאה לפועל הנוגעת בדבר בתוך 3 ימים מקבלת ההחלטה במזכירות.
5. יש לצרף את כל דו"חות העיקול וכל המסמכים הרלוונטיים התומכים בבקשה, כגון: קבלות, תדפיסי רשם החברות, משכונות, הסכמים, הסכמי ממון וכן רשימת מיטלטלין מפורטת שלגביהם מבוקש הסעד. לא תוגש רשימה תוך 14 ימים, תישקל מחיקת התובענה.
ניתנה היום, ו' שבט תשע"ב, 30 ינואר 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת