לייכטמן נ' כונס נכסים רשמי מחוז חיפה ואח'
|
פש"ר בית המשפט המחוזי חיפה |
11162-04-11
5.8.2013 |
|
בפני : ישראלה קראי-גירון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: רומן לייכטמן |
: 1. כונס נכסים רשמי מחוז חיפה 2. עו"ד ציפי פריד |
| החלטה | |
החלטה
עד מועד כתיבת החלטה זו לא התקלה כל הודעה או תגובה או חוות דעת מטעם ב"כ הכונ"ר למרות הנדרש בהחלטה מיום 27.3.2013 ובהחלטה מיום 20.6.2013.
במצב עניינים זה אין בידי בית המשפט מידע מקיף באשר להתנהלות החייב בהליך. לטענת ב"כ החייב החייב משלם התשלומים החודשיים ומגיש דוחות במיוחד לאחר ההסכמות שהושגו בדיון בנוכחותו מיום 4.2.2013 ו – 21.2.2013.
מאידך המנהלת המיוחדת טוענת שאין כך הדבר וב"כ החייב לא צירף לתגובות שהוגשו מטעמו לתיק זה אישורים או קבלות על הגשת דוחות או על ביצוע תשלומים לקופת הכינוס. נהפוך הוא בתגובה מיום 20.3.2013 בסעיף 5 נטען כי החייב משלם תשלומים נדרשים לקופת הכינוס אך בסעיף 10 נכתב כי אין החייב מצרף אישורים על כך.
גם בתגובה מיום 23.5.2013 כותב ב"כ החייב כי החייב משלם תשלומים אך אינו ממציא אישורים על כך.
בנוסף אין מחלוקת כי החייב ללא כל היתר אינו משלם תשלומי מזונות וכן מוציא הוצאות שאינן ראויות לרבות רכש טלפון אלחוטי לבתו ומכסה הוצאותיה בגין השימוש בו בסכומים חודשיים גבוהים.
בנוסף הגיש החייב ביום 7.7.2013 בקשה לביטול עיקול על משכורת ושוב לא ציין ב"כ החייב באם החייב מקיים חובותיו בהליך.
במצב עניינים זה אין מקום להמשך ההליכים בתיק זה.
רק בשל המנעות ב"כ הכונ"ר מהגשת דוח לעניין אופן התנהלות החייב איני מסיימת ההליכים בתיק זה כבר עתה.
אשר על כן בשלב זה אני מורה כדלקמן:
1.עד יום 15.8.2013 ימציא ב"כ החייב לתיק בית משפט אישורים וקבלות כי החייב שילם כל הנדרש על פי החלטות בית המשפט שצוינו לעיל.
יש לצרף קבלות שילמדו מהם המועדים ששילם החייב תשלומים לקופת הכינוס.
2.עד יום 15.8.2013 ימציא החייב העתקי כל הדוחות שהגיש למנהלת המיוחדת ולב"כ הכונ"ר לעניין הוצאותיו והכנסותיו בשנת 2013 בצירוף העתקי הדוחות כדי שבית משפט זה יתרשם מהתנהלות החייב.
3.בשלב זה לא תדון בקשת החייב לביטול עיקול בשל הספק שיש בהמשך ניהול ההליכים לאור התנהלות החייב.
4.היה והחייב לא יבצע הנדרש ממנו יבוטל ההליך.
5.היה ויבצע החייב הנדרש ממנו יקבע דיון במעמד הצדדים לחודש ספטמבר 2013 לדון בצורך בהמשך ההליכים בתיק ובבקשת החייב לביטול עיקול.
6.התיק יובא לעיון ביום 16.8.2013.
החלטה זו ניתנה על ידי כרשמת.
ניתנה היום, כ"ט אב תשע"ג, 05 אוגוסט 2013, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|