לוקוב ואח' נ' קורמינד ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
3499-02-10
17.1.2011
בפני :
רחל ערקובי

- נגד -
:
עידו לוקוב
:
1. בירגיטה קורמינד
2. אופיר קלימן

החלטה

החלטה

אני מאשרת את התיקון של כתב התביעה.

שמעתי את טענותיה של ב"כ נתבע 2 לעניין ההוצאות, אני פוסקת כי התובע ישלם הוצאות ללא קשר לתוצאות לנתבע 2 בשיעור של 3,000 ₪ בצירוף מע"מ, אלא שמועד התשלום של ההוצאות האלה נדחה למועד מתן פסק הדין.

אני מקבלת את כתב התביעה המתוקן.

הנתבעים רשאים להגיש כתב הגנה מתוקן תוך 30 יום מהיום.

תצהיר גילוי מסמכים לרבות כל המסמכים המפורטים בו יומצאו תוך 15 יום מהיום.

אני קובעת את התיק לשמיעת הוכחות, לשמיעת כל העדים לרבות סיכומים בעל פה ליום 30.6.11 בשעה 08:30.

ב"כ התובע, בהתחשב בכתבי הטענות שצפויים להיות מוגשים, יגיש תצהירי עדות ראשית עד ולא יאוחר מיום 1.4.11.

ב"כ הנתבעים עד ליום 1.5.11.

ב"כ צד ג' עד ליום 1.6.11.

לתצהירים יצורפו כל המסמכים שבכוונת הצדדים להסתמך בהם לרבות מסמכים שיוצגו בחקירה הנגדית לרבות חוות דעת מומחה, וכל צד צריך לוודא התייצבות העדים ו/או המומחים ו/או המצהירים מטעמו, לישיבת ההוכחות.

ניתנה והודעה היום י"ב שבט תשע"א, 17/01/2011 במעמד הנוכחים.

רחל ערקובי, שופטת

הוקלד על ידי: מיכל חזן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>