לוין ואח' נ' גבריאל ואח'
|
ת"א בית משפט השלום תל אביב - יפו |
44524-11-11,11695-02-13,5327-12-11
2.2.2018 |
|
בפני השופט: אביים ברקאי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעים והנתבעים שכנגד: 1. יניר ישראל לוין - התובע והנתבע שכנגד בת"א 44524-11-11 2. אתיקה השקעות בע"מ 3. אופיר ורדי - התובעים והנתבעים שכנגד בתיק 5327-12-11 4. עו"ד יעקב בטש - התובע והנתבע שכנגד בתיק 11695-02-13 עו"ד סער גרשוני עו"ד לירון לזר |
הנתבע והתובע שכנגד: יניב גבריאל עו"ד אוריה ירקוני |
| פסק דין | |
פסק דין זה מאחד שלוש תביעות בהן התובעים שונים אך הנתבע אחד ונושא התביעה אחד - העתקת מאמרים. בכל אחת משלוש התביעות טוענים התובעים כי הנתבע העתיק מאמר ופגע בזכויותיהם, כאשר כל תביעה מתייחסת למאמר אחר. הנתבע מצדו אשר אף הגיש תביעות שכנגד טוען כי התובעים הם אלה שהעתיקו, כל אחד בדרכו, מאמרים פרי עטו ועוד טוען כי כל התובעים חברו נגדו יחדיו שלא כדין.
- פתח דבר – בעלי הדין
- על התובעים והנתבעים שכנגד
- התובע והנתבע שכנגד 1 - יניר לוין (להלן: "התובע 1"), הוא בעלים ומפעיל של אתר אינטרנט "MYPI", הפועל תחת שם המתחם http://www.mypi.co.il ומספק תוכן בתחום החקירות הפרטיות.
- התובעת והנתבעת שכנגד 2 - אתיקה השקעות בע"מ (להלן: "התובעת 2") היא חברה בע"מ אשר מפעילה את אתר האינטרנט "תקנה", תחת שם המתחם http://www.takana.co.il ומספק תוכן בנושא זכויות רפואיות ומימושן.
- התובע והנתבע שכנגד 3 - אופיר ורדי (להלן: "התובע 3") הוא בעליה של התובעת 2.
- התובע והנתבע שכנגד 4 - יעקב בטש (להלן: "התובע 4") הוא עורך דין במקצועו, אשר במסגרת עבודתו בפירמת עורכי הדין זיסמן אהרוני גייר ושות', כך על פי הנטען, חיבר את המאמר "חוק הלבנת הון והשפעתו על פרטיותנו".
- על הנתבע והתובע שכנגד
הנתבע והתובע שכנגד בכל אחד משלושת התיקים הוא יניב גבריאל (להלן: "הנתבע"), אף הוא עורך דין במקצועו. הנתבע מחזיק מכללה פרטית למיסים ולחשבונאות ולמכללה זו אתר אינטרנט הפועל בכתובת www.texcollege.co.il, בו משווקים קורסים שונים. בנוסף, בבעלות הנתבע אתר אינטרנט נוסף הפועל בכתובת www.gavriel-law.com, המשמש כאתר תוכן ותדמית לעיסוקו כעו"ד.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
חזרה לתוצאות חיפוש >>