לוי נ' מזעקי

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות הרצליה
23328-09-09
15.2.2010
בפני :
חנה קלוגמן

- נגד -
:
הגר לוי
:
עמנואל מזעקי
פסק-דין

פסק דין

השעה עכשיו 8:57 התיק קבוע לשעה 8:30 אך הנתבע לא התייצב למרות שלפי נתוני המחשב של בית המשפט קיבל זימון כדין . הנתבע אף לא הגיש כתב הגנה. לאור האמור לעיל אני קובעת כי ניתן לקיים את הדיון גם ללא נוכחות הנתבע.

לאחר עיון בכתב התביעה ולאחר ששמעתי את התובעת בדיון היום אני מקבלת את התביעה במלואה ומחייבת את הנתבע לשלם לתובעת תוך 30 יום סך של 4561 ₪ בתוספת הפרשי הצמדה וריבית מיום הגשת התביעה ועד התשלום בפועל.

המזכירות תשלח העתק מפס"ד לנתבע.

ניתנה והודעה היום א' אדר תש"ע, 15/02/2010 במעמד התובעת.

חנה קלוגמן, שופטת

הוקלד על ידי: הגר בוקשיש התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>