לוגאסי ואח' נ' מ.י.מ יבוא ושווק רהיטים בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות ראשון לציון
64618-10-13
28.1.2014
בפני :
רנה הירש

- נגד -
:
1. אלישבע לוגאסי
2. יעיש מלכה

:
1. מ.י.מ יבוא ושווק רהיטים בע"מ
2. ש.ב פרונטו בע"מ

פסק-דין

פסק דין

התובעים עתרו לביטול עסקה, להשבת התמורה ששולמה ולפסיקת פיצוי בגין נזק בלתי ממוני, בטענה לקיומם של פגמים מהותיים בשולחן שרכשו.

תמצית טענות הצדדים

1.לטענת התובעים, הם רכשו שולחן עגול ו-6 כיסאות בעלות כוללת של 7,700 ₪, ביום 02.05.12, ולאחר מספר חודשים התגלו פיצוצים וקילופי צבע בשולחן, ובשל כך הוחלף השולחן. התובעים הסבירו כי בחרו לקבל שולחן מלבני בתוספת תשלום של 1,000 ₪, אך השולחן המלבני שסופק להם לא היה יציב, וקרס, ובשל כך הוחלפו הרגליים בסוף חודש ינואר 2013.

התובעים טענו כי גם לאחר החלפת הרגליים השולחן לא היה יציב, והם הגיעו למפעל הנתבעת 2 ובחרו שולחן אחר במקומו, אך לא הסכימו להוסיף תשלום נוסף, ועל כן בוטלה האפשרות להחלפה נוספת של השולחן.

במצב זה, ביקשו התובעים לבטל את העסקה. לאחר הגשת כתב התביעה הגישו התובעים בקשה להקדים את מועד הדיון, בשל קריסה חוזרת של השולחן.

2.הנתבעת 1, החנות בה נרכשו הרהיטים (להלן "החנות") טענה בכתב ההגנה כי אין לה יריבות משפטית עם התובעים, שכן אינה יצרנית השולחן ולא נתנה את השירות. החנות טענה כי עלות השולחן 4,400 ₪ (סעיף 34(5) לכתב ההגנה) והפרש המחיר הנו בשל עלות כסאות שלא נפל בהם פגם.

החנות הבהירה כי תוספת התשלום נדרשה בשל שינוי הדגם משולחן עגול לשולחן מלבני שהוא יקר יותר.

החנות טענה כי השולחן המלבני שסופק היה באיכות טובה וכי רק מספר שעות לאחר ההספקה התלוננה התובעת על נזק לרגל השולחן.

החנות ציינה להגנתה כי לאחר שימוש של כחודש ימים התקבלה פניית התובעת לפיה השולחן קרס ובשל כך הוחלפו רגלי השולחן על ידי נציגי הנתבעת 2.

החנות סבורה כי נתנה את השירות הראוי והמלא לתובעת והוציאה קריאות שירות מיד עם קבלת תלונה בהתאם לצורך, אם כי אינה חולקת על העובדה כי לאחר החלפת הרגליים לשולחן המלבני המשיכו להתקבל טענות התובעת שהשולחן התנדנד.

בסיום כתב ההגנה טענה החנות בסעיף 36-37 כי "כעת לא קיים שום פגם בשולחן המלבני שסיפקה הנתבעת לתובעת המחייב החלפה של השולחן או מתן פיצוי לתובעת. זאת ועוד התובעת אף לא הפסיקה את השימוש בפינת האוכל המצויה בדירתה...".

3.הנתבעת 2 (להלן: "היצרן") לא הגישה כתב הגנה.

4.במהלך הדיון הוצגו בפני בית המשפט תמונות צבעוניות של מצב השולחן לאחר שקרס בחודש ינואר 2014, וכן הובאה לאולם רגל אחת של השולחן והוצגה לעיוני. כפי שנרשמה התרשמותי בפרוטוקול הדיון, נראה היה כי הרגל עשויה מחומר הדומה לסיבית.

דיון והכרעה

5. לאחר שהתרשמתי מטענות הצדדים, ראיותיהם, התנהלותם במהלך הדיון ומכלול נסיבות העניין, יש לדעתי לקבל את התביעה בחלקה, הכל כפי שיפורט להלן.

אחריות החנות:

6. על פי חוק המכר, התשכ"ח - 1968 (להלן: "החוק") על מוכר חלה חובה לספק לקונה את הממכר שנרכש. סעיף 11 לחוק המכר, התשכ"ח-1968, מגדיר את המונח "אי התאמה" כדלקמן:

"11. אי-התאמה

המוכר לא קיים את חיוביו, אם מסר -

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>