חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

לבנים נ' אבו חיה

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום חיפה
27798-09-09
6.7.2011
בפני :
רננה גלפז מוקדי

- נגד -
:
בית יד לבנים
:
יוסף אבו חיה
החלטה,החלטה,החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

מאחר שהעסקת אשת העד בארגון, היתה לפני 20 שנה, איני רואה כל רלוונטיות לשאלה זו, כך גם איני רואה כל רלוונטיות לכל טענה שהיא כנגד העד אשר אינה נוגעת לאותו מכתב למבקר המדינה, אשר הוא נשוא התביעה. אם חפץ הנתבע להוכיח כי לא נעשה כאן לשון הרע, או קיימת לו הגנה מאלו המופיעות בחוק, יתמקד בטענות התובעת כלפיו, המתייחסות למכתב ולאמור בו.

ניתנה והודעה היום ד' תמוז תשע"א, 06/07/2011 במעמד הנוכחים.

רננה גלפז מוקדי, שופטת

החלטה

אני מתירה את השאלה, מאחר והעד הצהיר על כך.

ניתנה והודעה היום ד' תמוז תשע"א, 06/07/2011 במעמד הנוכחים.

רננה גלפז מוקדי, שופטת

החלטה

מאחר ומדובר בדברים שהעד אמר בחקירתו בהליך אחר, איני רואה כל טעם בעטיו ניתן למנוע את הגשת הפרוטוקול ואת עימותו של העד עם האמור בחקירה אחרת שלו.

המסמך מתקבל ומסומן ת/1

ניתנה והודעה היום ד' תמוז תשע"א, 06/07/2011 במעמד הנוכחים.

רננה גלפז מוקדי, שופטת

החלטה

ההתנגדות נדחית, ניתן להגיש את המסמכים באמצעות העד, מאחר והעד מאשר שהוא חתום אליהם.

ניתנה והודעה היום ד' תמוז תשע"א, 06/07/2011 במעמד הנוכחים.

רננה גלפז מוקדי, שופטת

החלטה

סיכומים יוגשו בכתב.

ב"כ התובעת יגיש סיכומיו ליום 18.8.2011.

ב"כ הנתבע יגיש סיכומיו עד ליום 27.9.2011.

הסיכומים לא יעלו על 4 עמודים.

בד בבד ישקלו הצדדים את הצעת בית המשפט לפתרון הסכסוך, ע"י הצהרת הנתבע כי הוא מתנצל אם פגע בבית יד לבנים או במי מראשיו במכתבו למבקר המדינה, וכי הוא שמח על ממצאי מבקר המדינה.

ומנגד, התנצלות על הפצת המכתב למשפחות השכולות בבית ג'אן, בו קיבלו אלו הסבר מפורט אודות תיקי ההוצל"פ הקיימים כנגד הנתבע.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>