חריש נ' גינזבורג ואח'
|
פש"ר בית המשפט המחוזי חיפה |
46604-03-11
23.5.2011 |
|
בפני : מנחם רניאל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: אלברט חריש |
: 1. אמיר גינזבורג 2. כונס הנכסים הרשמי מחוז חיפה |
| החלטה | |
החלטה
לבקשה שהוגשה ביום 24.3.11, צורף שטר חוב ע"ס 150,000 ₪, ודף חשבון מתיק הוצל"פ 02-14804-11-5 ע"ס 23,128 ש"י בגין קרן המחאות של 15,000 ₪. בית המשפט התבקש להוציא לחייב התראת פשיטת רגל בסך 150,000 ₪. לפי החלטתי מיום 31.3.11, נדרש הנושה להגיש בתוך 14 יום אישור מסירת אזהרה לחייב וכן כתובתו של החייב. הנושה הגיש אישור מסירה לפיו קיבל החייב דבר מה ביום 29.3.11, וכי אין הוא יודע כתובתו של החייב, אלא תא דואר. ביום 8.5.11 החלטתי שלא ברור מה נמסר לחייב ביום 29.3.11, ועל הנושה להגיש אישור מסירה עד יום 22.5.11. ביום 22.5.11 הוגשה הודעה, לפיה מה שנמסר ביום 29.3.11 הוא העתק הבקשה להוצאת התראת פשיטת רגל, וכן נמסר אישור מסירה מתיק ההוצל"פ הנ"ל.
המסקנה היא, שקודם להגשת הבקשה להוצאת התראת פשיטת רגל בסך 150,000 ₪, לא נמסרה לחייב התראה לביצוע השטר בסך 150,000 ₪. מכאן, שאין בידי הנושה פסק דין חלוט על סכום זה, שהרי שטר המוגש לביצוע, כאשר יוגש לביצוע, הוא פסק דין על תנאי שלא תוגש התנגדות. אמנם, הנושה הציג אישור מסירה על המחאה בקרן של 15,000 ₪, אבל היא אינה מגיעה לסכום המינימלי הדרוש להוצאת התראת פשיטת רגל.
לפיכך, בהעדר פסק דין חלוט, אני דוחה את הבקשה להוצאת התראת פשיטת רגל.
ניתנה היום, י"ט אייר תשע"א, 23 מאי 2011, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|