חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

חע"ק 4897-07-14 מדינת ישראל נ' פרץ

: | גרסת הדפסה
חע"ק
בית משפט השלום אשדוד
4897-07-14
3.2.2015
בפני השופטת:
עדי אייזדורפר

- נגד -
מאשימה:
מדינת ישראל
נאשם:
עוזי פרץ
הכרעת דין

  1. כנגד הנאשם הוגש כתב אישום לפיו, ביום 16.8.13, פעל בניגוד לסעיף 9 ב לחוק העזר לאשדוד (הסדרת מקומות רחצה) תשל"ו - 1976, שעה שהכניס לשפת הים בעל חיים, שאיננו רתום לשרשרת ומחסום. לכתב האישום צורפו תמונות, בהם נראה הנאשם כשהוא מצוי על שפת הים, והכלב בקרבתו.

  2. בדיון שהתקיים ביום 8.7.14 טען הנאשם, כי הוא איננו בעליו של הכלב, מעולם לא היה בבעלותו כלב, וכי מדובר בכלב של מתרחץ אחר שהיה בחוף, שהנאשם איננו מכיר אותו. כתוצאה מכך, נקבע התיק להוכחות.

  3. מטעם המאשימה העידו הפקח דוד כהן (להלן: "הפקח"), וכן מר דוד לוגסי, מנהל מדור בפיקוח העירוני. מנגד, העיד הנאשם עצמו.

  4. הפקח העיד, כי הגיע לחוף לאחר שקיבל קריאה כי בחוף מצויה חבורת נערים שאיננה מצייתת לפקחים. כשהגיע לחוף, ראה את הנאשם עם הכלב, פנה אליו בבקשה לרתום את הכלב, אולם הנאשם סירב, שיחק עם הכלב ואף נכנס עימו למים. הפקח העיד, כי הנאשם לא ציין בפניו שאינו בעליו של הכלב, וכן ציין, כי לו היה הנאשם נענה לבקשה ורותם את הכלב, לא היה נרשם לחובתו קנס. הפקח עמד על טענתו, לפיה לא נמסר לו על ידי הנאשם כי הוא איננו בעליו של הכלב, ותגובתו של הנאשם התמצתה בסירוב ובחוסר שיתוף פעולה. עדותו של הפקח נמסרה באופן פשוט וברור, המעורר אמון.

  5. במסגרת דיון ההוכחות, העיד הנאשם כי הוא חובב חיות בכלל וכלבים בפרט, והכלב הנראה בתמונות המצורפות לכתב האישום שייך לאחד, שאחיו הינו פקח בעיריית אשדוד או מציל, עימו נפגש הנאשם מידי שבת. לטענתו, הוא איננו אחראי על כלב זה.

  6. בעדותו, ציין הנאשם, כי מדובר בכלב מוכר לו, אותו פוגש בכל יום שבת, והכלב מציית לו:

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>