- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
חאזם נ' עירית שפרעם
|
ד"מ בית דין אזורי לעבודה חיפה |
7620-03-14
12.6.2014 |
|
בפני : דניה דרורי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: אשרף חאזם |
: עירית שפרעם |
| החלטה | |
החלטה
1.ביום 4.3.14 הגיש התובע תובענה זו לבית הדין האזורי לעבודה בחיפה, בה עתר לחיוב הנתבעת בתשלום שכר עבודה לחודשים 8,9,11,12/2009 וכן גמול בגין עבודה בשעות נוספות בחודשים 8/12 ו-12/12. סכום התביעה הועמד על כ- 23,110 ₪.
הנתבעת הגישה כתב הגנה ביום 18.3.13 ודיון נקבע להיום, 12.6.14.
2.אתמול הגישה הנתבעת בקשה לביטול מועד הדיון והעברת מקום הדיון בתביעה לבית הדין האזורי לעבודה בנצרת מהטעם שמנכ"ל הנתבעת, מר עומר מלק, מכהן כנציג ציבור בבית הדין האזורי לעבודה בחיפה. בבקשה נטען כי מר מלק הוא הבקיא בפרטי התיק והוא הצפוי להעיד בו, כך שעדותו היא "מרכזית, נחוצה, חשובה ומהותית לבירור העובדות". בנסיבות העניין, ומשנציג ציבור בבית הדין יהיה מנוע מלהעיד, יהיה לטעמה של הנתבעת מקום להורות על העברת מקום הדיון בתובענה.
3.בהתאם להחלטתי מאתמול לפיה נדרשה הנתבעת להגיש הודעה משלימה ובה תציין אם יוכל להעיד גורם אחר מטעם הנתבעת, וכן בדבר עמדת הצד השני – הוגשה הבוקר הודעה מטעם הנתבעת.
על-פי הודעה זו - התובע מסכים לאמור בבקשה. עוד צוין בהודעה כי אין מניעה כי מטעם הנתבעת יעידו גורמים אחרים, שאינם מר מלק, אך לטעמה גם אם יעידו גורמים אחרים מתקיים בנסיבות העניין "קשר להליך" המצדיק העברת הדיון בתביעה, וכי החלטה ברוח זו ניתנה בהליכים אחרים בנסיבות דומות.
4.בהתחשב בהסכמת הצדדים באשר להעברת הדיון, בעמדת הנתבעת בשאלת מעורבותו של מר מלק בהליכים כאן, בהתחשב בכך שבירור התובענה עדיין מצוי בשלבים הראשונים (טרם התקיים כל דיון) ובהתחשב בהנחיות ובכללי האתיקה החלים על נציגי ציבור – יועבר התיק לנשיא בית הדין, כב' השופט ר' כהן, לשם מתן החלטה בדבר המשך ההליכים שעניינם קביעת מקום השיפוט בו תידון התובענה.
ניתנה היום, י"ד סיוון תשע"ד, (12 יוני 2014), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
