זבידאת נ' הראל חברה לביטוח

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום עכו
26728-01-10
16.4.2012
בפני :
ג'ני טנוס

- נגד -
:
מוראד זבידאת
:
הראל חברה לביטוח
פסק-דין

פסק דין

עסקינן בתביעה בגין נזקי גוף לפי חוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים, תשל"ה – 1975.

התובע יליד 29.8.82 וכיום בן 29.

לפי הנטען בכתב התביעה, ביום 8.5.09 בזמן שהתובע נהג ברכב המבוטח אצל הנתבעת בפוליסת ביטוח חובה, הוא הבחין בהתחממות של הרכב ולכן עצר בצד הכביש, פתח את מכסה המנוע, וכאשר פתח את פקק מיכל המים פרצו לעברו מים רותחים אשר גרמו לכוויות קשות ביד שמאל. תוך כדי כך ניסה התובע להרחיק את ידו כלפי מעלה, או אז, נפגעה ידו ממכסה המנוע.

הצדדים הסמיכו את בית המשפט לפסוק לפי סעיף 4ג' לחוק הנ"ל ולצורך כך הוגשו סיכומים בכתב. זה המקום לציין, כי הצדדים התייחסו בסיכומיהם הן לשאלת החבות והן לשאלת הנזק.

לאחר ששקלתי טענות הצדדים ועיינתי במסמכים אשר הוגשו לתיק, אני מחייבת את הנתבעת לשלם לתובע סך של 9,000 ש"ח, בצירוף שכר טרחת עו"ד בשיעור של 12% והחזר אגרה כשהיא משוערכת נכון להיום.

הסכומים הנ"ל ישולמו תוך 30 ימים מיום המצאת פסק הדין.

לאור הדרך בה הסתיים התיק, אני פוטרת את הנתבעת מתשלום יתרת האגרה.

ניתן היום, כ"ד ניסן תשע"ב, 16 אפריל 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה רכישת מנוי

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>