חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

הכרעת דין בתיק פ 4436/04

: | גרסת הדפסה
פ
בית משפט השלום תל אביב-יפו
4436-04
19.4.2005
בפני :
דניאל בארי

- נגד -
:
מדינת ישראל
עו"ד גב' יעל מורג
:
כלף רביע
עו"ד שירה אנטין
הכרעת דין

כללי:

1.         התביעה מייחסת לנאשם עבירה של סחר בסם מסוכן לפי סעיף 13 לפקודת הסמים המסוכנים (נוסח חדש) תשל"ג - 1973.

2.         בכתב האישום נטען כי ביום 12/6/02 בשעה 20:48 ברח' פייר מנדס  פינת רח' געש ביפו, סחר הנאשם בסם מסוכן מסוג קוקאין במשקל 0.3529 ג' נטו תמורת 200 ש"ח.

3.         הנאשם כפר במיוחס לו וציין כי הוא לא מכר את הסם.

פרשת התביעה:

4.         מעדותו ודוחות הפעולה שערך השוטר נארט אבזאח עולים הפרטים הבאים:

א.        העד מסר בחקירתו הנגדית כי הוא עצר את החשוד בקניית הסם. אותו חשוד מסר לו כי הוא מוכן לזהות את המוכר.

ב.         בדוח הפעולה ת/1 שנערך ביום 12/6/02 שעה 24:50 ציין העד כי קיבל דווח על אדם הנוהג ברכב טנדר מיצובישי וקנה סם. הוא סגר על אותו רכב ועצר אותו. ברכב נהג תושב לוד ששמו כאמל חסונה. בחיפוש שנערך ברכב נמצאה קופסת סיגריות ובתוכה חומר החשוד כסם מסוג קריסטל.

5.         מעדותו של כאמל אבו חסונה, קונה הסם, עולים הפרטים הבאים:

א.        העד ציין כי הוא נשפט על כך שהחזיק סם ביום 12/6/02. העד מסר כי הוא משתמש בסמים כשמדוכא. העד הוסיף כי באותו יום נסע ליפו לקנות סם. הגיע למקום קרוב לשוק ביפו צפר, יצא אדם שאינו מכירו, הוא שאל את אותו אדם היכן יש סמים אותו אדם הפנה אותו לכיוון  שוק האתרוגים. באותו מקום, ניגש אליו אדם ששאל אותו מה הוא רוצה העד ביקש קריסטל.

ב.         מעדותו של העד עולה כי האדם הראשון שפגש אמר לו כי הסם יעלה בין 150 ש"ח ל- 200 ש"ח. הבחור שנתן לו את הסם לא דיבר ונתן לו את הסם.

ג.         העד ציין כי המקום היה חשוך ואינו זוכר מה מוסר הסם לבש. הוא גם הוסיף כי אינו זוכר שנסע  מהמקום וחזר.

ד.         לאחר שזכרונו רוענן מסר העד כי הנאשם לבש חולצה שחורה והוסיף כי לא הייתה לו סיבה  לשקר בחקירתו במשטרה.

ה.        לשאלת התובעת מסר העד: "...כשביקשו ממני לעשות מסדר אמרתי להם שאני לא מכיר את הבן אדם וכשהביאו לי את התמונות אמרתי שאני לא מזהה...".

ו.         בחקירתו הנגדית הופנה העד לדבריו במשטרה לפיהן המוכר אמר לו לעשות סיבוב ולחזור והשיב: "...אני לא זוכר את הקטע שהמוכר אמר לי לעשות סיבוב ולחזור...".

ז.         בהמשך מסר העד לסנגורית כי הדברים שמסר במשטרה הם נכונים וכי אז זכר טוב יותר את פרטי המקרה.

6.         מעדותו  של השוטר שהיה בתצפית יצחק בורוכוב, עולים הפרטים הבאים:

א.        מדוח הפעולה (ת/3)  שהוגש בכפוף לחקירה נגדית עולה כי ביום 12/6/02 סמוך לחצות התמקם העד עם שוטר נוסף בתצפית בפינת הרחובות פייר מדנס לגעש ביפו מקום המוכר לו כאתר למכירת סמים.

ב.         בשעה 24:00 העד הבחין ברכב מיצובישי טנדר לבן שמספרו 40721102 מגיע למקום: "...למושב שליד הנהג עלה בחור הלובש חולצת טריקו שחורה ומכנסי ג'ינס כחולים המוכר לי ככליף רביע מעבודתי במשטרה... התמקמנו כ- 10 מ' ממקום העסקה כאשר הראות הייתה תקינה וברורה... צומת הייתה מוארת...".

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>