- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
החלטה בתיק בש 5626/04
|
ב"ש, פ בית המשפט המחוזי חיפה |
5626-04,3183-04
9.1.2005 |
|
בפני : כ. סעב |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: 1. ווליד בן מחמוד בדוי ת.ז. 028247062 2. ווליד בן מוסטפא חילף ת.ז. 040943490 3. סאפי בן מחמיד טבאש ת.ז. 25034497 |
| החלטה | |
1. זוהי בקשה לפי סעיף 21 לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - מעצרים ), התשנ"ו 1966, למעצר המשיבים עד לתום ההליכים המשפטיים המתנהלים נגדם בתיק פלילי 3138/04, של בימ"ש זה.
כתב אישום מייחס למשיבים שלושה אישומים:
הראשון: מייחס למשיבים 1 ו- 2, עבירות של קשירת קשר לבצע פשע - עבירה בניגוד לסעיף 499 (א) (1) לחוק העונשין, תשל"ז - 1977 (להלן - " החוק"); עבירה של שוד בנסיבות מחמירות - עבירה לפי סעיף 402 (ב) + סעיף 29 לחוק ועבירת תקיפה לפי סעיף 379 לחוק.
האישום השני מייחס למשיבים 1 ו- 3 עבירה של שוד בנסיבות מחמירות - עבירה בניגוד לסעיף 402 (ב ) וסעיף 29 לחוק.
האישום השלישי מייחס לכל אחד מהמשיבים 1 ו- 2 העבירה הבאה :
למשיב 1 עבירה של החזקת סם מסוכן לשימוש עצמי, בניגוד לסעיף 7 (ג) סיפא לפקודת הסמים המסוכנים ( נ"ח ) תשל"ג 1973.
למשיב 2 עבירה של החזקת סכין שלא כדין, עבירה ניגוד לסעיף 186 (א) לחוק.
2. אביא להלן עובדות כתב האישום כפי שנוסחו בכתב האישום:
אישום ראשון כנגד נאשמים 1 ו- 2 בלבד
1. ביום 9/11/04 או בסמוך למועד זה קשרו הנאשמים 1 ו- 2 (להלן: הנאשמים) קשר לשדוד את חנות Yellow (להלן: "החנות") שבתחנת דלק פז שבלב המפרץ (להלן: "תחנת הדלק").
2. בהמשך לקשר ולשם קידומו הגיעו הנאשמים ביום 9/11/04 בשעה 01:30 או בסמוך לכך, לתחנת הדלק כשהם מצוידים בחבל, בסכין ובכיסויי פנים.
3. הנאשם 1 החל משוחח עם המתדלק, משה סייג (להלן: "המתלונן") ובהמשך כאשר פנו השניים לכיוון החנות, תפס נאשם 1 את חולצתו של המתלונן, נתן לו אגרוף והחל צועק "זה שוד זה שוד". בשלב זה הצטרף הנאשם 2 אל הנאשם 1. הנאשמים הובילו את המתלונן לכיוון הקופה והורו לו לפתוח אותה.
4. מכיוון שהמתלונן לא הצליח תחילה לפתוח את הקופה, הכה אותו נאשם 1 במכת אגרוף ונאשם 2 איים עליו באומרו: "שאם הוא רוצה להמשיך לחיות שלא ישחק איתם".
5. בשלב זה הצליח המתלונן לפתוח את הקופה, הנאשמים לקחו את הכסף מתוך הקופה וכן גנבו סיגריות שהיו מעל הקופה.
6. בהמשך לאמור לעיל, הוביל הנאשם 2, כשהוא מחזיק בידו סכין, את המתלונן אל המחסן. נאשם 2 הצמיד את הסכין לבטנו של המתלונן ושאל אותו האם יש עוד כסף מוחבא בחנות והיכן הכספת. המתלונן השיב שהכספת מוחבאת. בשלב זה הפנה הנאשם 2 את הסכין לכיוונו של המתלונן, אולם בהתערבותו של נאשם 1 לא דקר אותו, אלא הנאשמים קשרו את המתלונן בחבל, בעטו בו והנאשם 2 איים עליו שלא יזוז ואם יזוז ימות, כדבריו.
7. בהמשך, גנבו הנאשמים מוצרים נוספים מהחנות, כאשר נאשם 2 חוזר ובודק אם המתלונן עדיין קשור ומשסיימו עזבו את החנות, כשהם מותירים את המתלונן קשור.
8. בסה"כ גנבו הנאשמים מהחנות כ- 850 ש"ח ומוצרים בשווי של כ- 3,000 ש"ח.
9. כתוצאה מהמעשים המתוארים לעיל נפצע המתלונן ונגרמו לו שפשופים וסימני חבלה באמות הידיים.
10. במעשיהם המתוארים לעיל:
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
