- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
דניאל נ' משטרת בית דגן
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות ראשון לציון |
2155-09
17.2.2010 |
|
בפני : שאול מנהיים |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: רפי דניאל |
: משטרת ישראל |
| פסק-דין | |
פסק דין
תביעה בסך 8,000 ₪ שעילתה נזקים לתיבת ההילוכים ("גיר") האוטומטית במכוניתו של התובע, שלטענתו המשטרה אחראית להם משום שגררה את המונית, שנתקעה על כביש מהיר באופן שהיה בו כדי לסכן את המשתמשים בדרך, באופן לא זהיר ולא מיומן וגרמה לנזקים חמורים שחייבו שיפוץ כללי של תיבת ההילוכים. טענתו היא שהגרירה בוצעה כאשר תיבת ההילוכים במצב "חניה", וכי הוא עצמו ביקש להמתין להגעת חברת הגרירה שלו אולם נענה בסירוב על ידי איש המשטרה שהגיע למקום. אציין כי לפי המסמכים שצורפו לתביעה, עלות התיקון עמדה על 5,760 ₪ ולא ברור מה מקור ההפרש בין סכום זה לסכום התביעה. לא הוגשה חוות דעת לגבי מקור התקלה בתיבת ההילוכים אלא רק מכתב של המוסך שביצע את התיקון ובו נאמר שהנזק נגרם עקב גרירה. כמובן שכך אין מוכיחים טענה מסוג זה. מדובר בשאלה מובהקת שבמומחיות, ונדרשת חוות דעת מומחה שיבדוק ויחווה דעתו לגבי גורם התקלה בתיבת ההילוכים. גם בבית משפט לתביעות קטנות שבו אין מחויבים בדיני הראיות על כל פרטיהם, לא ניתן להכריע בשאלות מובהקות שבמומחיות ללא חוות דעת של מומחה.
המתנדב שביצע את פינוי הרכב מציר התנועה העיד כי כבר כאשר ניגש למקום ראה שידית תיבת ההילוכים נעה בחופשיות (כך שלא ניתן היה לדעת באיזה הילוך מצויה התיבה עצמה), עוד ציין שבמהלך הגרירה פנה כמה פעמים לתובע בשאלה האם הכל בסדר ונענה בחיוב. הוא הסביר שלא ניתן היה להמתין לגרר משום הסיכון שהרכב יצר, והיה הכרח לפנותו בדחיפות מהציר הראשי.
התובע לא הכחיש במפורש את הטענה שידית ההילוכים נעה בחופשיות או את הטענה שנשאל והשיב שהכל בסדר. הוא אף אמר שברכב יש מתג חשמלי לנטרול ידית ההילוכים וכי התקלה במערכת החשמל של הרכב שהביאה להשבתת הרכב "שיבשה את כל המערכות שם" – אמירה המחזקת את גרסת הנתבעת לפיה לא ניתן היה לדעת שההילוכים משולבים במצב "חניה", מצב שבו אין להסיע את הרכב.
מבלי להכריע בשאלות עקרוניות של היקף חבותה של המשטרה לנזקים הנגרמים תוך כדי פינוי רכב תקוע ממקומות בהם עצירתו יוצרת סיכון, אומר כי דין התביעה שבפניי להידחות משום שלא רק שלא הוכח פוזיטיבית באמצעות חוות דעת מומחה שהגרירה היא שגרמה לנזק לתיבת ההילוכים, אלא גם משום שמהראיות עולה שלא ניתן היה לדעת בעת הגרירה כי תיבת ההילוכים מצויה במצב "חניה", עובדה שהיא שגרמה לנזק לטענת התובע, משום שהידית נעה בחופשיות. התובע עצמו גם הוא לא היה מודע לכך שהתיבה במצב "חניה", אף שהוא האחרון שהשתמש בידית ההילוכים עד להגעת המשטרה למקום. בנסיבות אלה לא הוכח שהנתבעת התרשלה בביצוע הגרירה באופן בו בוצעה (חיבור רכב התובע לג'יפ משטרתי שנסע לפניו וגרר אותו).
לאור האמור לעיל, התביעה נדחית. בנסיבות העניין אין צו להוצאות, והנתבעת היא שתישא בשכר העד מטעמה, מר יעקב מנדל, בסך 400 ₪.
ניתן היום, ג' אדר תש"ע, 17 פברואר 2010, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
