דחיית תביעת שעניינה לשון הרע – הגשת תלונה במשטרה

: | גרסת הדפסה
תמ"ש
בית משפט לעניני משפחה באר שבע
31174-07-16
14.11.2018
בפני השופט:
אלון גביזון

- נגד -
התובע:
פלוני
הנתבעת:
אלמונית
פסק דין

 

בתובענה שבפני עתר התובע לחייב הנתבעת בסך של 150,000 ₪ בגין לשון הרע – תלונה שקרית אשר הגישה נגדו הנתבעת במשטרת ישראל  ואשר גרמה למעצרו ולהגשת כתב אישום  נגדו ממנו זוכה.

 

כללי:

 

  1. הצדדים נישאו זל"ז בשנת 1990, ולהם 4 ילדים.

 

  1. בשנת 2010 פרץ סכסוך בין הצדדים, ומאז מנהלים הצדדים הליכים משפטיים הן בבתי המשפט למשפחה והן בבית הדין הרבני.

 

  1. ביום 14/7/16 הגיש התובע, באמצעות בא כוחו- עוה"ד ג', את התובענה שבתיק זה. ביום 10/5/17 ביקש עו"ד ג' להשתחרר מייצוג התובע בתיק מאחר ומינויו נעשה באמצעות לשכת הסיוע המשפטי ומאחר והתובע פנה לעו"ד פרטי כדי שייצגו- עו"ד ק'.

 

  1. ביום 14/5/17, ובהמשך לייפוי הכוח שהוגש לתיק על ידי עוה"ד ק', שחררתי את עו"ד ג' מייצוג התובע בתיק.

 

  1. ביום 12/11/17 ולבקשת עו"ד ק', שחררתי את עו"ד ק' מהמשך ייצוג התובע בתיק.

 

  1. בין לבין, ולבקשת התובע וכדי לאפשר לו לקבל ייצוג משפטי, נדחו מספר דיונים בתיק.

 

  1. בדיון שהתקיים ביום 23/5/18 הודיע התובע כי אין באפשרותו לשכור עו"ד וכי ייצג את עצמו. בהחלטתי מאותו דיון, נקבע התיק לשמיעת הוכחות, תוך שהצדדים נתבקשו להגיש תצהירי עדות.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>