החלטה
בתיק זה מיניתי מומחה בהסכמת הצדדים שהמליץ כי על מנת לבחון את שיעור הנכות של התובעת עקב נזקי השמש, יש לקבל חוות דעת מומחה בתחום התעסוקתי או האונקולוגי.
הצדדים חלוקים הן לעניין הצורך במינוי מומחה והן כמובן בשאלת החבות, אלא שבשים לב להמלצת המומחה המוסכם וחרף המחלוקת בעניין החבות, אין מנוס ממינוי מומחה תעסוקתי וזאת על מנת שהתמונה המלאה תונח בפני בית המשפט בבואו להכריע בתיק זה.
בשכר טרחתו של המומחה שימונה יישאו הצדדים בחלקים שווים וזאת, בין היתר, בשים לב לקביעותיו של המומחה פרופ' הר-שי בדבר קיומם של גורמי סיכון נוספים להופעת הסרטן ומאחר ואין קביעה חד משמעית בעניין החבות.
הצדדים ימציאו לבית המשפט בתוך 20 יום מהיום שם של מומחה תעסוקתי המקובל עליהם.
בהעדר הסכמה ימנה בית המשפט מומחה.
למען הסר ספק, שכרו של המומחה שימונה ובהתאם למדיניות הנהוגה בבית משפט זה לא יעלה על 4,500 ₪ בצירוף מע"מ כחוק.
התיק לעיוני ביום 10.3.11.
נקבע לקדם משפט נוסף ליום 1.6.11 בשעה 08:30.
ניתנה והודעה היום ט' אדר א תשע"א, 13/02/2011 במעמד הנוכחים.
אינאס סלאמה, סגן נשיא
הוקלד על ידי: וסרמן טלי
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת