ד"מ 16968-01-16
|
בד"מ בית דין אזורי לעבודה באר שבע |
16968-01-16
10.8.2016 |
|
בפני השופט: יוחנן כהן – אב"ד |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: מוחמד מחאג'נה עו"ד עלא תלס |
הנתבעת: עיריית רהט עו"ד אדוה רפאל |
| החלטה | |
-
לפני בית הדין בקשת התובע לביטול פסק דין שניתן בתאריך 8.6.16, לפיו נמחקה התביעה בשל אי - התייצבות התובע לדיון שנקבע לאותו המועד.
-
לפני בית הדין תגובת הנתבעת, המתנגדת לבקשה.
-
התובע טוען כי מעולם, הוא או בא כוחו, לא קיבלו את ההזמנה לדיון שהיה קבוע לתאריך 8.6.16 במסירה כדין. לסברתו, הזמנה באמצעות מערכת נט המשפט לא נחשבת כמסירה כדין על פי התקנות, ועל מזכירות בית הדין לשלוח ההזמנה בדואר רשום עם אישור מסירה. כך שלדידו צפייה בזימון באמצעות אתר נט המשפט אינה בגדר מסירה כדין ובכל מקרה לגרסתו הצפייה לא נעשתה על ידי ב"כ התובע אלא ככל הנראה על ידי גורם אחר במשרד שלא הודיע על כך.
-
התובע מוסיף וטוען כי ככל שהיה יודע על מועד הדיון, ברי שהיה מתייצב לדיון ולא מוותר על תביעתו, אולם משלא קיבל הזמנה כדין נבצר ממנו להתייצב לדיון. ועקב כך ניתן פסק דין במעמד צד אחד. בנסיבות אלו, ומשיקולי צדק ועל פי שיקול דעת בית הדין, מבקש התובע לבטל את פסק הדין.
-
הנתבעת טוענת בעיקרי הדברים כי אין לבטל את פסק הדין משהתובע לא עמד בנטל ההוכחה הנדרש לביטול פסק הדין: (א) התובע לא הביא טעם מספק לאי התייצבותו להליך (ב) לא הצביע ונימק האם וכיצד סיכוי תביעתו להצליח גבוהים.
-
לאחר שעיינתי בבקשה ובהתגובה לה ושקלתי את טענות הצדדים, מצאתי כי יש להיעתר לבקשה ולבטל את פסק הדין.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|