- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
גזר דין בתיק פ 6115/07
|
פ בית המשפט המחוזי חיפה |
6115-07
31.1.2008 |
|
בפני : כ. סעב |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל עו"ד פרקליטות מחוז חיפה |
: 1. תאמר בן אברהים כליבאת 2. מוחמד בן עלי עבדאלחמיד 3. ואסים בן עדנאן חמדאןחמדאן 4. האני בן סולימאן אלחג' |
| גזר דין | |
הנאשמים הודו במסגרת הסדר טיעון בעובודת כתב האישום המתוקן שמייחס להם ביצוע עבירות סמים שונות. כתב האישום כולל 4 אישומים כפי שיפורט להלן:
האישום הראשון נגד הנאשמים 1, 2 ו- 3:
הנאשמים הודו בביצוע העבירות הבאות:
קשר לפשע, עבירה לפי סעיף 499 (א)(1) לחוק העונשין התשל"ז-1977 (להלן: " חוק העונשין"), ייצור, הכנה והפקה, עבירה לפי סעיף 6 לפקודת הסמים המסוכנים [נוסח משולב], התשל"ג 1973 (להלן: " הפקודה") בצירוף סעיף 29 לחוק העונשין, ועבירה של החזקה ושימוש, עבירה לפי סעיף 7(ג) רישא לפקודה בצירוף סעיף 29 לחוק העונשין.
באישום הראשון נטען כי בימים 11/07/07 וב- 12/07/07 פנה הנאשם 1 לנאשם 2 וביקש ממנו שיכין עבורו סמים מסוכנים מסוג קוקאין (להלן: "הסם"). הנאשם 2 נענה לבקשת הנאשם 1 וסוכם כי הראשון יגיע ביום 12/07/07 לדירה, הנמצאת בשלבי בנייה בבסמת טבעון והשייכת לאביו של השני (להלן: "הדירה"), שם יכין נאשם 2 את הסמים עבור נאשם 1.
במועד המוסכם ובסמוך לשעה 17:26 הגיע הנאשם 2 לדירה ואף הנאשם 3 הגיע לשם, אם כי נאשם 1 שהה בסמוך לדירה. הנאשמים 2 ו -3 עסקו בהכנת הסמים. בשעה 20:20 הגיעו בסמוך לדירה בלשי המשטרה, הנאשם 1 הבחין בהם והודיע על כך לנאשם 3 ואמר לו להחביא את הסמים. במקום נתפסו 28.1583 גרם הירואין.
העובדות הנ"ל הן הבסיס לעבירות שיוחסו לנאשמים 1, 2 ו- 3, כמפורט לעיל ובהן הורשעו על סמך הודאתם.
האישום השני נגד הנאשם 1:
פרט האישם השני, ייחס לנאשם 1 עבירה של יצוא, יבוא, מסחר ואספקת סמים בניגוד לסעיף 13 לפקודה בצירוף סעיף 29 לחוק העונשין (מספר עבירות).
מהעובדות הנטענות בפרט השני של כתב האישום המתוקן עולה, כי במהלך החודשים מאי ויולי 2007, ביצע נאשם 1 מספר רב של עסקאות אחרות בסמים מסוכנים, בין היתר, העסקאות המפורטות להלן:
בחודש יולי 2007 סיכמו נאשם 1 ואדם בשם עלאא, שהראשון יספק לשני, סמים מסוג קוקאין והירואין על מנת שעלאא ימכור את החומר.
בתאריך 22/5/07 סיכם הנאשם 1 ואדם אחר כי הנאשם 1 יספק לו סם מסוכן מסוג הירואין.
בתאריך 23/05/07, סמוך לשעה 21:30, סיכם הנאשם 1 ואדם שזהותו אינה ידועה למאשימה, שהנאשם 1 יספק לו סם מסוכן מסוג קוקאין ובתאריך 06/07/07, סמוך לשעה 21:00, סיכמו הנאשם 1 ואדם נוסף בשם פארס עטור, לספק לאדם אחר סם מסוג הירואין.
כאמור, המעשים הנ"ל, היוו בסיס לעבירות שפורטו לעיל ובהן הורשע נאשם 1, על פי הודאתו.
האישום השלישי נגד הנאשמים 1 ו-4:
באישום השלישי, יוחסה לנאשמים 1 ו- 4 בכתב האישום המתוקן, עבירה של יצוא, יבוא, מסחר ואספקת סמים, עבירה לפי סעיף 13 לפקודה בצירוף סעיף 29 לחוק העונשין (מספר עבירות).
מכתב האישום שבפרט השלישי, עולה כי בחודשים מאי ויולי 2007 ובהזדמנויות שונות, ביצעו הנאשמים 1 ו- 4 עסקאות אחרות בסמים מסוכנים. סוכם ביניהם כי נאשם 1 יספק לנאשם 4 סמים מסוכנים מסוג הירואין וקוקאין על מנת שהלה ימכור אותם בעצמו ובאמצעות אחרים.
במסגרת זו בוצעו העסקאות הבאות:
בתאריך 22/05/07, סמוך לשעה 13:00, סיכמו הנאשמים 1 ו- 4 כי הנאשם 1 יספק לנאשם מס' 4 סם מסוכן מסוג הירואין. סיכום דומה נעשה ביום 28/05/07 ואשר לפיו נאשם 1 סיפק לנאשם 4 סמים מסוג הירואין וקוקאין.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
