בר"ע 49780-04-15 האגודה לבריאות הציבור נ' מדינת ישראל
|
בר"ע בית דין ארצי לעבודה |
49780-04-15
28.5.2015 |
|
בפני שופט: אילן איטח |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקשת: האגודה לבריאות הציבור עו"ד אילן קמינצקי עו"ד זיוה אופק |
המשיבים: 1. מדינת ישראל 2. אברהמי רוחל'ה ואח' |
| החלטה | |
השופט אילן איטח
-
לפני בקשת רשות ערעור המתייחסת להחלטות בית הדין האזורי בתל אביב-יפו (השופטת אורנית אגסי; סע"ש 52478-10-13) מיום 11.4.15 ומיום 28.4.15.
ההחלטות מושא הבקשה שלפני
ההחלטה מיום 11.4.15
-
במסגרת קדם המשפט מיום 7.7.14 הורה בית הדין האזורי, בהעדר המדינה, על צירופה כצד נתבע בתביעת המשיבים 2 (הם התובעים בבית הדין האזורי) שהוגשה כנגד המבקשת (הנתבעת המקורית בבית הדין האזורי) (להלן – התובענה). לאחר זאת הגישה המדינה בקשה לסילוקה כצד נתבע בתובענה. המבקשת התנגדה לבקשת המדינה.
-
בהחלטה מיום 11.4.15 נענה בית הדין האזורי לבקשת המדינה והורה כי המדינה לא תהיה "נתבע" בתובענה. כן הורה בית הדין האזורי, בהסכמת המדינה, על צירופה של זו כ"צד דרוש" לתובענה.
-
המבקשת הגישה בקשת רשות ערעור על ההחלטה האמורה, אך לטענתה עומדת לה זכות ערעור.
ההחלטה מיום 28.4.15
-
בהמשך להחלטה מיום 11.4.15 הגישה המבקשת לבית הדין האזורי בקשה לסילוק התובענה כנגדה על הסף. בהחלטה מיום 28.4.15 דחה בית הדין האזורי את הבקשה וקבע כי טענות המבקשת בבקשה זו ידונו כפלוגתא בתיק העיקרי.
הכרעה בבקשת רשות הערעור
ההחלטה מיום 28.4.15
-
לאחר שעיינתי בטענות המבקשת בבקשה לסילוק על הסף ובבקשת רשות הערעור מצאתי לנכון לדחות את בקשת רשות הערעור בנוגע להחלטה מיום 28.4.15 גם ללא היזקקות לתגובת המשיבים.
מדובר בהחלטה המסורה לשיקול דעתה של הערכאה הדיונית ואין כל הצדקה להתערב בה, ודאי משלא נמצאה טעות בהחלטה. לפיכך נדחית בקשת רשות הערעור ככל שהיא מתייחסת להחלטה מיום 28.4.15.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|