- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' א'
|
בפ"ת בית המשפט לתעבורה נצרת |
7832-07-17
14.9.2017 |
|
בפני השופט: ראיד עומרי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקשת: מדינת ישראל |
המשיב: מ.א. |
| החלטה | |
מונחת בפניי בקשה להאריך את פסילתו המנהלית של המשיב מלהחזיק רישיון נהיגה עד גמר בירור הדין בעניינו. הבקשה הוגשה בהתבסס על סעיף 46 לפקודת התעבורה (נוסח חדש), התשנ"א-1961 (להלן:" פקודת התעבורה").
רקע עובדתי וטענות הצדדים
בתאריך 21/2/2017 בסמוך לשעה 23:00, נהג המשיב ברכב פרטי פולקסווגן בכביש 79 מכיוון כללי שפרעם לנצרת ובסמוך לק"מ 22.3 עקף משאית סמיטריילר תוך חציית קו הפרדה רצוף והתנגש ברכב שהגיע ממול ועקב כך נהרג אדם, אשתו נפגעה באורח קשה מאד ושלושת בנותיו נפגעו באורח קשה. המשיב נפגע גם כן באורח קשה ושני נוסעים שהיו איתו נפגעו ואושפזו.
המשיב שנפגע בפניו ובידו השמאלית, אושפז לאחר התאונה בבית חולים רמב"ם, עבר ניתוחים עקב שברים רבים שהיו לו בעצמות הפנים, קיבוע עם פלטות וברגים ורדוקציה סגורה עם קשתות אריק וברגים וסגירת הפה עם חוטי מתכת. בתאריך 26/2/2017 שוחרר מבית החולים עם פה סגור במנשך יציב ותקין והפניה למרפאת פה ולסת בתאריך 5/3/2017.
בתאריך 5/3/2017 בוצעה למשיב הסרת סיכות באזור לפרוסקופיה אבחנתית משני מוקדים עם המלצה לביקורת אחרי שבועיים לצורך הסרת חוטי מתכת.
בתאריך 10/3/2017, על פי מזכר של רס"מ אמיר אוסקר התקיימה שיחת טלפון עם אביו של המשיב שמסר כי עקב התאונה נשברה לבן שלו הלסת והוא לא יכול לדבר וכי על פיו מותקן מכשיר שעקב כך הוא לא יכול לפתוח את פיו ולדבר וכי הוא אוכל דרך מזרק. הוא מסר גם כי פיו של בנו יהיה כך למשך 6 שבועות, לדברי הרופאים.
בתאריך 13/3/2017 המשיב עבר בדיקה נוספת, הפה שלו עדיין סגור היטב, בוצעה הסרת חוטי מתכת עם המלצה לביקורת לאחר שבועיים.
בתאריך 13/3/2017, על פי מזכר של רס"מ אמיר אוסקר, התקיימה שיחת טלפון עם אביו של המשיב שטען כי בנו עדיין עם המתקן על הפה ולא יכול לדבר.
בתאריך 20/3/2017 בוצעה הוצאת סיכות.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
