בנק הפועלים בע"מ נ' א.ע. השלום יזמות ובניה בע"מ
|
ת"ט בית משפט השלום צפת |
11382-12-09
16.2.2010 |
|
בפני : רבקה איזנברג |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: בנק הפועלים בע"מ |
: א.ע. השלום יזמות ובניה בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
1.לאור סכום התביעה לגביו ניתנה לנתבעת רשות להתגונן,תתברר התביעה בסדר דין מהיר , לפי פרק ט"ז 1 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד – 1984, על הצדדים למלא בדייקנות אחר כל הוראות התקנות, ובכלל זה, צירוף גילוי מסמכים מוקדם והגשת תצהירים בהתאם להוראת תקנה 214 ח' ו- 214 ט' לתסד"א, ולהקפיד על המועדים הקבועים בתקנות אלה. ימי הפגרה יבואו במניין הימים.
לנוכח אופיו של ההליך, כהליך מהיר, האמור להסתיים תוך פרק זמן קצוב, לא ינתנו כל דחיות ו/או אורכות, אלא מנימוקים מיוחדים.
2.אני קובעת התיק לישיבה מקדמית ליום 13.04.10 שעה 11:30.
3.התייצבות בעלי הדין לישיבה מקדמית, הינה חובה. דין אי התייצבות לישיבה המקדמית או הפרת התחייבות בעל דין – כדין אי התייצבות למשפט עפ"י תקנה 157.
בישיבה זו אפשר שיוצע לצדדים לסיים את הסכסוך על דרך של פשרה ובנסיבות אלה ייתכן כי בעלי הדין והעדים יתבקשו להעיד ועליהם להיערך בהתאם.
היה בעל דין, המדינה או תאגיד יהא פטור מהתייצבות לישיבה מקדמית, ובלבד שהגיש לבית המשפט לא יאוחר מ- 7 ימים לפני הישיבה המקדמית, התחייבות בכתב, כי נציג מטעמו הבקי בפרטי התובענה ומוסמך להחליט בעניינה, יהא זמין בטלפון בזמן הישיבה המקדמית.
4.המזכירות תשלח העתק מהחלטה זו לב"כ הצדדים.
ניתנה היום, ב' אדר תש"ע, 16 פברואר 2010, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|