באוטיסטה ואח' נ' משרד הפנים

: | גרסת הדפסה
עת"מ
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
12521-02-11
6.7.2011
בפני :
יהודית שטופמן

- נגד -
:
1. ג'ינאלין באוטיסטה
2. גבריאל באוטיסטה
3. ג'ון ג'ואן
4. לוליטה באוטיסטה

:
משרד הפנים
פסק-דין

פסק דין

אמנם נראה על פני הדברים כי העתירה התייתרה, מאחר שבינתיים התקבלה החלטת הועדה הבין משרדית וזאת רק ביום 22.5.11, ומשכך על העותרים אכן למצות את ההליכים על דרך פניה לועדת ההשגה.

בעניין זה ייאמר כי יש לקבל גם את טענת המשיבים בעניין הסמכות המקומית שאיננה נתונה, בנסיבות אלה, לבימ"ש זה.

אשר על כן על דעת הצדדים נמחקת העתירה.

שקלתי את עניין ההוצאות. לא סביר בעיניי, כלל ועיקר, כי העותרים המתינו למעלה משנתיים להחלטת הועדה הבין משרדית. החלטת הועדה ניתנה זמן קצר קודם למועד הדיון בעתירה, ומחייבת עתה את העותרים לנקוט בהליכים נוספים לבירור מעמדם. הליכים אלה כרוכים, כמובן, בהוצאות שמטבע הדברים יוטלו על העותרים.

אשר על כן ישלמו המשיבים לעותרים הוצ' ההליך ושכ"ט עו"ד בסך 8000 ₪ שישאו הפרשי הצמדה וריבית כחוק, מהיום ועד מועד תשלומם בפועל.

צו הביניים שניתן במסגרת עתירה זו יעמוד בתוקפו עד יום 1.8.11 או עד להחלטה אחרת.

ניתנה והודעה היום ד' תמוז תשע"א, 06/07/2011 במעמד הנוכחים.

יהודית שטופמן, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>