חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

אופיר נ' גולד

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות חדרה
18057-10-11
28.3.2012
בפני :
יוסי טורס

- נגד -
:
אברהם אופיר
:
אליק גולד
פסק-דין

פסק דין

בתביעתו טען התובע כי דלת אשר הזמין מהנתבע לא הותקנה כראוי.

קיימתי ישיבה ביום 5.2.12 ובסיומה הסכימו הצדדים כי הנתבע יעשה ניסיון לתיקון וכי הצדדים ידווחו לבית המשפט אודות התיקון ושיעורי הצלחתו ובהתאם לכך אפסוק.

התובע עדכן את בית המשפט כי בוצע תיקון והוא לשביעות רצונו ואף צירף תמונות. יחד עם זאת ביקש הוא לפסוק לו פיצוי בסך 812 עלות מומחה לו נדרש לצתורך התביעה וכן 125 החזר אגרה וכן פיצוי לפי שיקול דעת בית המשפט. עוד ביקש הוא שתנתן לו אחריות למשך שנה על התיקון.

הנתבע לא מסר כל עדכון.

לאחר שעיינתי בכתב התביעה , בתמונות שהוצגו לי ובכל טענות הצדדים אני סבור שהפיצוי הראוי שיש לפסוק לתובע הנו בסך של 2,000 ₪ כאש סכום זה כולל את ההוצאות.

על כן אני מחייב את הנתבע לשלם לתובע סך של 2,000 ₪.הסכום ישולם בתוך 30 יום שאם לא כן יישא הפרשי הצמדה וריבית עד לתשלום המלא בפועל.

זכות להגיש בקשת רשות ערעור לבית המשפט המחוזי בחיפה בתוך 15 יום.

המזכירות- יש להמציא לצדדים את פסק הדין בדואר רשום +אישור מסירה.

ניתן היום, ה' ניסן תשע"ב, 28 מרץ 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>