אומרדקאר יוסף נ' כונס נכסים רשמי באר שבע והדרום

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי באר שבע
6349-05
9.5.2012
בפני :
יעל רז-לוי

- נגד -
:
משה אומרדקאר יוסף
:
כונס נכסים רשמי באר שבע והדרום
החלטה

החלטה

בפני בקשה לעיון חוזר בה עותר החייב לבטל את החלטתי מיום 7.9.11 בדבר ביטול הליכי פשיטת הרגל בעניינו.

החייב טוען, כי לא עמד בחיוביו עקב כך שאשתו לא עבדה על מנת לטפל בביתם החולה וכן עקב כך שלבני הזוג נולדה ילדה נוספת ומאחר שלא היה להם סידור עבורה נאלצה אשתו להישאר בבית במקום לצאת לעבודה. עוד צוין, כי עקב מצבו המשפחתי הקשה טיפל החייב רק בבעיותיו האישיות ולא טיפל בפשיטת הרגל. בבקשה ציין כי הוא מתחייב לשלם החוב בשלושה תשלומים ולעמוד בחיוביו.

כונ"ר מתנגד לבקשה בטענה שלחייב ניתנו הזדמנויות רבות לתקן מחדליו והוא לא עשה כן, וגם היום לא הוגשו כל הדוחות החודשיים, כאשר החייב אף לא מתייחס לכך בבקשתו. עוד צוין, כי בקופת פשיטת הרגל לא נותרו כספים, לאחר שהסכום שנותר בקופה לאחר קיזוז שכ"ט כונ"ר הועבר לחלוקה בין תיקי ההוצל"פ הפתוחים כנגד החייב. זאת ועוד, כנגד החייב עמד חוב פיגורים, נכון למועד ההחלטה על ביטול ההליכים, בסך של 8,600.

לאחר שקראתי עמדות הצדדים, לא מצאתי מקום לבטל ההחלטה בדבר ביטול הליכי פשיטת הרגל, בשל הנימוקים שפורטו בהרחבה בהחלטה על הביטול ומשלא מצאתי בבקשה טעם המצדיק עיון מחדש בה.

לחייב ניתנו הזדמנויות חוזרות ונשנות לתקן דרכיו במהלך הליך פשיטת הרגל, והוא לא ניצל אותם ובחר שלא לעשות כן .כמו כן אין התייחסות בבקשה לעניין הדוחות שלא הוגשו, כאשר עולה כי החייב לא הגיש דוחות במשך שנים, מעבר לאי עמידה בתשלומים.עוד יש לציין את העובדה כי היה פרסום על הביטול וקופת פשיטת הרגל כיום ריקה.

לאור כל האמור, הבקשה נדחית.

המזכירות תעביר החלטתי לצדדים.

ניתנה היום, י"ז אייר תשע"ב, 09 מאי 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>