ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
|
51784-07-10
07/03/2011
|
בפני השופט:
אסף הראל
|
- נגד - |
התובע:
מחמוד אבו ראס
|
הנתבע:
עמותת בית חם לילדי SMA
|
|
החלטה
1.ניתן בזה צו גילוי ועיון כללי במסמכים לפיו על כל צד לגלות לרעהו בתצהיר, עד ליום 7/4/11, את כל המסמכים שיש בידו והם רלוונטיים לשאלות שבמחלוקת בתיק זה. הצדדים יצרפו העתק המסמכים לתצהיריהם. אני נותן תוקף להסכמת הצדדים בנוגע לגילוי ועיון ספציפי במסמכים, כאמור בפרוטוקול לעיל.
2.בנוגע לגילוי פרטים שעניינם התקופה בה שימש התובע סטודנט – הרי מקובלת עלי טענת הנתבעת. מדובר בבעל דין אשר הצהיר בדיון כי בעת שעבד ברמב"ם היה סטודנט. משכך, אני מחייב את התובע ליתן לנתבעת, במסגרת הליך הגילוי ועיון במסמכים, פרטים נוספים בתצהיר שבו תפורט התקופה בה שימש סטודנט לסיעוד.
3.התובע יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו, לא יאוחר מיום 7/5/11. לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת תביעתו. עותק ישלח ישירות לב"כ הנתבעת.
הנתבעת תגיש תצהירי עדות ראשית מטעמה תוך 30 ימים מיום קבלת תצהירי התובע. לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת הגנתה. עותק ישלח ישירות לב"כ התובע.
4.לא הוגשו תצהירי התובע במועד, תמחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), התשנ"ב-1991. לא הוגשו תצהירי הנתבעת במועדם, יראה הדבר כאילו אין בדעת הנתבעת להביא ראיות.
על המצהירים להתייצב לחקירה על תצהיריהם במועד כפי שייקבע.
סירב עד לאמת דבריו בתצהיר או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות בית-הדין בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בית-הדין במועד הנ"ל. בבקשה האמורה יפרטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר ועיקרי העדות. על כל צד המבקש להעיד עדים מטעמו שלא באמצעות תצהיר, להגיש את הבקשה להזמנת עדים בד בבד עם הגשת תצהירי העדות הראשית. עותק מהבקשה ישלח ישירות לב"כ הצד שכנגד.
5.לעיוני ביום 10/5/11 לשם מעקב אחר הגשת תצהיר התובע.
6.המזכירות תקבע התיק לדיון הוכחות בפני מותב לפי סדר התיקים מסוגו וזאת לאחר שיוגשו תצהירי התובע. בתום דיון ההוכחות, יסכמו הצדדים בע"פ ככל שלדעת בית הדין הדבר מתאפשר לפי לוח הזמנים של בית הדין.
ניתנה והודעה היום א' אדר ב תשע"א, 07/03/2011 במעמד הנוכחים.
אסף הראל, רשם
הוקלד על ידי: ענבל כהן