ת"א
בית המשפט המחוזי באר שבע
|
4153-05
22/12/2010
|
בפני השופט:
שלמה פרידלנדר
|
- נגד - |
התובע:
אברהים אבו זקיקה
|
הנתבע:
1. עייד אבו זקיקה 2. קרנית קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים
|
|
החלטה
בשלב זה איני מזהה פוטנציאל של פשרה על יסוד הנתונים הקיימים בתיק, ולפיכך יש מקום לעבות את התשתית הראייתית, ולשוב ולבחון את התיק לאחר מכן.
כל צד ינקוט תוך 60 יום כל צעד נחוץ לדעתו בעניין מקומם של הנתבעים 1 בתיק.
בישיבת קדם המשפט הבאה, בהיעדר בקשות אחרות, הם ימחקו מן התביעה ולא יורשה צירופם בדרך אחרת לאחר מכן.
התובע/ת י/תגיש תצהירי עדות ראשית עד יום 20.2.11 .
הנתבעים יגישו תצהירי עדות ראשית עד יום 20.4.11 .
לתצהירי העדות הראשית, או להודעה על אי-הגשתם, יצורפו תיקי מוצגים ממוספרים.
צד המגיש תצהיריו בהגשה אלקטרונית – ימציא במקביל, ללשכתי, גם עותק-נייר של התצהירים וצרופותיהם.
סירב עד לתת תצהיר – תוגש עם התצהירים בקשה להעדתו ללא תצהיר, שבה יפורטו טעמי הבקשה ותמצית העדות הצפויה, ויצורפו לה המסמכים שיש כוונה להגישם באמצעות העד.
חוות דעת מומחה יוגשו, במידת הצורך, עם התצהירים. צד המבקש לחקור את מומחה הצד-שכנגד, יודיע על כך תוך 20 יום.
התנגדויות למסמכים שצורפו יועלו בכתב תוך 20 יום מקבלתם, ולא יישמעו לאחר מכן.
במקרה של כוונה להגיש דוח חקירה וחומרי חקירה – תוגש עם התצהירים הודעה על כך, ללא הדוח וחומרי החקירה עצמם. הדוח והחומרים יהיו זמינים בידי עוה"ד לעיון בית המשפט, אך יוגשו לאחר תום שמיעתם של עדי התובעים.
ככלל, לא תותר העדת עדים והגשת מסמכים שלא קוימו לגביהם הוראות אלו; והיתר חריג צפוי להיות כרוך בפסיקת הוצאות.
חיוביהם הדיוניים של הצדדים אינם תלויים זה בזה.
נקבעת ישיבת קדם משפט נוספת ליום 2.5.11, בשעה 9:30.
הצדדים יהיו מצוידים בסמכויות לעניין פשרה, וידאגו מראש שמקבלי החלטות רלבנטיים יהיו זמינים טלפונית במועד הדיון.
ניתנה והודעה היום ט"ו טבת תשע"א, 22/12/2010 במעמד הנוכחים.
שלמה פרידלנדר, שופט
הוקלד על ידי: קורין בן שבת