ת"ק 2167-11-14 - פסקדין
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות אשדוד |
2167-11-14
1.1.0001 |
|
בפני הרשמת: טלמור פרס |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: עזיזה אביטן |
נתבע: מיכה אהרון |
| פסק דין | |
|
תביעה כספית לתשלום סך של 7,075 ₪, עבור שימוש שעשה הנתבע ב"זכות ציבורית" שהינה רישיון להפעלת מונית.
טענות התובעת:
1.על פי כתב התביעה, שכר הנתבע מהתובעת זכות ציבורית להפעלת מונית, בין התאריכים 16.10.10-11.6.14, בגינה התחייב לשלם מידי חודש סך של 1,500 ₪. על פי התחייבותו, שילם הנתבע את דמי השכירות באמצעות העברה בנקאית לחשבון התובעת, למעט חודשים 2/14 עד 5/14 וחודש 11/13.
עוד טוענת התובעת, כי הנתבע קיבל דו"ח על סך 155 ₪ בעקבות ביצוע עבירת חנייה, אותו לא שילם, חרף התחייבותו לשלמו.
2.לטענת התובעת, בעקבות פניותיה לנתבע לתשלום החוב ומנגד, בקשת הנתבע לשחרר את רכבו מהמכס, נפגשו הצדדים בבית התובעת, בנוכחות ביתה, אז התחייב הנתבע לשלם את חובו לתובעת. במעמד זה שילם הנתבע סך של 1,100 ₪ ואת היתרה התחייב לשלם למחרת, עת ייסעו הצדדים למכס. יום לאחר פגישתם, נסעו הצדדים למכס והרכב שוחרר, אולם הנתבע לא שילם לתובעת את יתרת החוב, לטענתה.
טענות הנתבע:
3.הנתבע דוחה את טענות התובעת ולטענתו אינו חב לה עוד כספים.
על פי גרסתו, בעת פגישת הצדדים בבית התובעת, בנוכחות שתי בנותיה ומר שלום בני, נאותה התובעת לתשלום סך של 3,000 ₪ לשם סיום החשבון, מאחר והיתה מודעת למצבו הכלכלי והבריאותי. לטענת הנתבע, באותו מעמד חתם על מסמך הנמצא בידי התובעת ומאשר את האמור ושילם סך של 1,000 ₪. בין הצדדים סוכם כי היתרה תשולם לתובעת למחרת, עת יגיעו למשרד הרישוי לשם שחרור רכבו, תוך שהתובעת מתנה את שחרור הרכב, בתשלום יתרת החוב.
4.הנתבע מוסיף כי ביום 25.5.14, בעת שחרור רכבו, שילם לתובעת את יתרת החוב בסך 2,000 ₪ וכי התובעת מעלימה את העובדה ולפיה לא כל תשלומי השכירות שולמו באמצעות הבנק.
אשר לדו"ח החנייה, טוען הנתבע כי ביקש מהתובעת לשלמו והוא ישיב לה את הכספים לאחר שתציג קבלה, תוך שהסביר לה כי בידיה יתרת כספים השייכת לו, בסך של 360 ₪ אשר שולמה לשם ביטוח מונה המונית, שלא נוצלה על ידו.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|