התובע יגיש את מכלול ראיותיו לרבות תצהירי עדות ראשית מטעמו עד ליום 20.6.17.
הנתבעים יגישו את מכלול ראיותיה לרבות תצהירים מטעמם עד ליום 20.7.17. תצהירי חוקרים ייערכו ויחתמו במועד הגשת ראיות הנתבעת. ככל שהנתבעת תבקש להגישם לאחר שמיעת עדי התובע, תציגם לעיון בית המשפט והגשתם תהא לפי החלטות שינתנו בהמשך.
כל התצהירים יועברו עם העתקים ישירות לצד שכנגד.
לתצהירים יצרפו הצדדים את כל המסמכים שבדעתם להסתמך עליהם. כל צד יצרף לתצהיריו את כל המוצגים אשר בכוונתו להגיש באמצעות עדיו.
צד המבקש להזמין עד שאינו בשליטתו יגיש במועד הקבוע להגשת התצהירים מטעמו הודעה מפורטת עם שמות העדים שברצונו להזמין ומדוע לא ניתן לקבל תצהיר מעדים אלה. כמו כן תפורט בהודעה תמצית עדות העד.
צד המבקש להגיש תעודות עובד ציבור, עליו לעשות זאת במועד הקבוע להגשת התצהירים מטעמו.
הדברים שיובאו בתצהירים והמסמכים שיצורפו אליהם כאמור, יחשבו כקבילים על תנאי, דהיינו, אם לא תהיה התנגדות של הצד שכנגד. צד המבקש להתנגד לאמור בתצהיר או למסמך שצורף, יגיש את התנגדותו תוך 21 יום מקבלת תצהירי הצד שכנגד.
אם מבקש מי מהצדדים לחקור את מומחה בית המשפט, יגיש על כך הודעה עד למועד הגשת תצהיריו.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.