ת"א
בית משפט השלום ירושלים
|
15625-08
21/10/2015
|
בפני השופטת:
מרים קסלסי
|
- נגד - |
תובע:
דאהוד דרבאס
|
נתבעים:
1. דיבה עלי מוחמד עבדאלכרים 2. מוחמד מוסא עואדאללה 3. אמינה עלי מוחמד עבדאלכרים ז"ל
|
החלטה |
לאחר החלפת המותב שידון בתיק ועיון בו, אני מוצאת כי לא חלה כל התקדמות מעשית, מלבד הגשת תלונה למשטרה על זיוף.
התובעים לא הגישו כתב תשובה ולא התייחסו למסמכים שצורפו על ידי הנתבעים, לענין זכותם במקרקעין. לצורך קידום ההליך, התובעים יתייחסו לכך בתצהיריהם.
אם התובעים כופרים במהימנות אי אלו מהמסמכים שצורפו לכתב ההגנה או כולם, בית המשפט שוקל מינוי גרפולוג, הצדדים רשאים להגיע להסכמה לגבי זהותו ועצם מינויו ויודיעו על כך בהודעה הנלווית לתצהיריהם. העדר תגובה תיחשב להסכמה.
אשר על כן מורה כדלקמן:
-
העדויות הראשיות של בעלי הדין ושל עדיהם בתיק זה, יוגשו בתצהירים, שאליהם יצורפו העתקיהם של כל המסמכים שכל אחד מבעלי הדין מבקש להגיש.
בעל-דין המבקש להגיש חוות דעה של מומחים או תעודות עובדי ציבור, יגישן ערוכות כדין, עד המועד שנקבע להגשת תצהירי העדות הראשית.
-
הדברים שיובאו בתצהירים והמסמכים שיצורפו אליהם כאמור, יחשבו קבילים, כל עוד לא תהיה לכך התנגדות של הצד שכנגד. אם תהיה התנגדות, יחליט בית המשפט לאחר שמיעת בעלי הדין.
-
עד שאין אפשרות לקבל תצהיר ממנו – יגיש בעל הדין בקשה מתאימה בתוך התקופה האמורה. בבקשה יפרט בעל הדין את הסיבות לאי הגשת תצהיר, הפעולות שנעשו בקשר לכך ותמצית עדותו הצפויה.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת