תא"מ
בית משפט השלום רמלה
|
37113-07-11
23/12/2014
|
בפני השופט:
זכריה ימיני
|
- נגד - |
תובעים:
ר.ש.צ.פ ייבוא וייצוא בע"מ
|
נתבעים:
ס.ע.ק תחזוקה ופרוייקטים בע"מ
|
פסק דין |
התובעת הגישה כנגד הנתבעת שיק לביצוע שטר בלשכת ההוצל"פ. הנתבעת התגוננה בטענה שחתימת ההיסב על גבי השיק היא מזויפת.
כללי:
בעלי הדין:
-
התובעת, ר.ש.צ.פ. ייבוא וייצוא בע"מ, הינה חברה בע"מ המבצעת בין היתר, ניכיון שיקים והלוואות במסגרות חוץ-בנקאיות.
-
הנתבעת ס.ע.ק תחזוקה ופרוייקטים בע"מ היא חברה העוסקת בעבודות מתכת וקונסטרוקציה.
רקע עובדתי
-
התביעה נסובה על שיק מספר 80005466 בסך 53,280 ₪ שזמן פרעונו הוא 10.12.2010 אותו משכה חב' עאמר עבודות מתכת וקונסטרוקציה בע"מ (להלן-"חב' עאמר")לטובת הנתבעת על בנק מרכנתיל סניף 628 (להלן - "השיק"), ועל גביו מצויה חתימת היסב הנחזית להיות חתימת היסב של הנתבעת.
-
השיק הועבר לתובעת על ידי מר איהאב עטיה (להלן - "עטיה"), לו שילמה מחיר מלא על השיק, כאשר בגב השיק קיימת חותמת של הנתבעת וחתימה בכתב יד.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת