קוריס נ' איווניר ואח'
|
תא"מ בית משפט השלום רמלה |
47119-08-10
23.1.2011 |
|
בפני : דן סעדון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: רועי קוריס |
: 1. משה איווניר 2. הראל חברה לביטוח בע"מ |
| פסק-דין | |
פסק דין
תובענה לפיצויים בגין נזק שנגרם לרכבו של התובע עקב התנגשות עם רכב הנתבע 1. התובע טוען כי בהיות רכבו במצב של עצירה מוחלטת בצומת גן שמואל, הגיח רכב הנתבע 1 מאחור, פגע בו והסב לו נזק כמפורט בכתב התביעה ובחוות דעת השמאי המצורפת לו.
הנתבעים טענו כי בעקבות בלימת רכבו של התובע באופן פתאומי "נגע" רכב הנתבע 1 ברכב התובע מאחור. לטענתם, לאחר הפגיעה יצאו הנהגים מן הרכב על מנת לאמוד את הנזק שנגרם וראו סדק בפגוש רכב התובע אך הנתבע 1 אמר לתובע כי מדובר בנזק שהיה קודם לתאונה.
במועד הדיון הסכימו הצדדים כי בית המשפט יפסוק על דרך הפשרה לאחר שמיעת עדויות הנהגים. בהתאם העידו התובע והנתבע ונחקרו נגדית על תצהיריהם.
לאחר שנתתי דעתי לאמור בכתבי הטענות ושמעתי את עדויות הצדדים אני מחייב את הנתבעים יחד ולחוד לשלם לתובע סך של 2500₪. התשלום יבוצע תוך 21 יום שאם לא כן יתווספו לו הפרשי הצמדה וריבית כדין ממועד הגשת התביעה ועד התשלום בפועל. נוכח אופי ההכרעה אינני עושה צו להוצאות.
ניתן היום, י"ח שבט תשע"א, 23 ינואר 2011, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|