תא"מ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
162592-09
10/01/2010
|
בפני השופט:
יאיר דלוגין
|
- נגד - |
התובע:
קוגול יוניטרייד בע"מ
|
הנתבע:
נאדר עיסאוי
|
|
החלטה
התיק קבוע לישיבת הוכחות ליום: 14.3.10 בשעה: 18:30 .
עיינתי בתיק ומצאתי לנכון להמליץ לצדדים לנסות, כהזדמנות אחרונה לפני שמעית הראיות בתיק, לנסות ולסיים את המחלוקת מחוץ לכתלי בית המשפט במסגרת הליך גישור.
אני מעביר, אפוא, את התיק לגישור במוסד הארצי לגישור ע"ש דוד רוטלוי – לשכת עורכי הדין, מרח' דניאל פריש 10, תל-אביב, טלפונים: 03-6362230, 03-6362221, פקס: 03-6091641.
הליך הגישור אינו כרוך בתשלום.
מטרתו של הליך הגישור הינה לסייע לצדדים ליישב את הסכסוך שביניהם בהבנה ובהסכמה הדדית בסיועו של מגשר, שהוא אדם נייטרלי ומומחה ביישוב סכסוכים. במהלך הגישור לא נערך רישום של הדברים (פרוטוקול), וכל הנאמר בישיבת הגישור לא ישמש כראיה בהליך השיפוטי.
בסיומו של ההליך, ככל שהצדדים יגיעו להסדר, יאושר ההסדר על-ידי בית המשפט ויינתן לו תוקף של פסק דין.
על המרכז הארצי לגישור לקבוע את הליך הגישור במהלך חודש פברואר 2010 ולסיים את הליך הגישור לא יאוחר מ- 7 ימים לפני מועד הדיון ולהעביר לבית המשפט את תוצאותיו.
הנני ממליץ לצדדים לפנות מזמנם ולהשתתף בישיבת גישור בניסיון אחרון לגשר על הפערים.
על מנת להשתתף בהליך הגישור כאמור – עליך ליצור קשר עם מכון הגישור, עפ"י הפרטים דלעיל, לתיאום ישיבת גישור.
המזכירות תדוור החלטתי זו לצדדים ולמכון הגישור.
ניתנה היום, כ"ד טבת תש"ע, 10 ינואר 2010, בהעדר הצדדים.