מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> פרץ נ' סלקום תקשורת בע"מ - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פרץ נ' סלקום תקשורת בע"מ

תאריך פרסום : 27/02/2011 | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות עכו
55982-10-10
22/02/2011
בפני השופט:
זהבה קאודרס-בנר

- נגד -
התובע:
אילן עודד פרץ
הנתבע:
סלקום תקשורת בע"מ
פסק-דין

פסק דין

בית המשפט דן ומנסה במאמצים רבים לעזור לצדדים לנסות להגיע להסדר מזה כשעה וחצי ויותר. כל הסדר שבית המשפט מנסה להציע, לא מקובל על הצדדים.

התובע עומד על כך כי הוא מבקש לעשות משהו מסויים שלא על פי ההסדר שלו עם הנתבעת, מבקש לעשות את זה במיוחד עבורו, דבר שהנתבעת לא מוכנה.

בית המשפט שלח את הצדדים לא פעם לנסות לדבר עם גורמים בכירים אצל הנתבעת וכן לנסות להסדיר ביניהם הדברים, אך תמיד התובע חוזר בכעס רב חזרה לאולם, בטענה שאינו מצליח להידבר עם הצד השני ולהגיע להסכמות אתם.

בית המשפט ניסה להעלות רעיונות רבים גם מול נציג הנתבעת וגם מול התובע, אך הם נדחו.

בית המשפט מסיים בשעה 13:34 את הדיון לאחר דבריו של התובע.

בית המשפט מנסה להבהיר לתובע אך לשווא, כי מבחינה משפטית על פי החוק, בית המשפט לא יכול להיכנס ליחסים שבינו לבין הנתבעת, אלא על פי ובמסגרת החוק. הדבר היחידי שבית המשפט יכול לכוף על הנתבעת, זה דבר שהיא מבצעת אותו כרגע, - תיקון גם אם זה נעשה בפעם הרביעית של המכשיר. התובע לוחץ על בית המשפט ועל הצד השני לקבל את תביעתו באומרו שעליו לצאת לחו"ל בתוך מספר שעות והוא מבקש שני מכשירים מסויימים ולא אחרים, והוא מבקש כי לא תהיה אתו כל התחייבות בינו ובין הנתבעת כפי שהנתבעת מציעה לו עם קבלת מכשיר חדש, על פי בקשתו.

מאמצי בית המשפט היו מעל ומעבר ובתוך זמן רב, כאשר בית המשפט עמוס אנשים ותיקים רבים נוספים, בין היתר בית המשפט אף הציע לצדדים לעשות הצהרה בכתב מול תגובה מסמך א'.

בית המשפט מביע צערו הרב על תגובתו של התובע לאור ניסיונות בית המשפט אשר הינם חריגים ונדירים ביותר ולקחו זמן רב, כמתואר לעיל.

לאור בקשת התובע, התביעה נדחית ללא צו להוצאות.

ניתנה והודעה היום י"ח אדר א תשע"א, 22/02/2011 במעמד הנוכחים.

זהבה קאודרס-בנר, שופטת

הוקלד על ידי: חני טננבאום

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ