מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> פרס נ' טבדי ואח' - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פרס נ' טבדי ואח'

תאריך פרסום : 28/12/2010 | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות אשקלון
9024-04-10
28/12/2010
בפני השופט:
עמירם דננברג

- נגד -
התובע:
ז'אנה פרס
הנתבע:
1. אהרון טבדי
2. "אליהו" חברה לביטוח בע"מ

פסק-דין,החלטה,החלטה

פסק דין

לפי גרסת התובעת היא נסעה בכיכר באשדוד, התקרבה בכיכר לרח' הציונות, והיא רצתה לצאת בכיכר אחרי רח' הציונות ואז הבחינה ברכבו של הנתבע מגיע מרח ציונות ונכנס אל תוך הצומת ופוגע ברכבה. עובר לתאונה היא נסעה בנתיב הימיני מבין 2 נתיבים שהיו בכיכר.

לפי גרסת הנתבע, ועדה מטעמו, הוא נסע בכיכר בנתיב הימיני ואילו התובעת נסעה בנתיב השמאלי ולפתע סטתה ימינה ופגעה ברכבו של הנתבע.

בדקתי ושקלתי היטב את הרושם שעשה עלי כל אחד מהעדים שהעידו בפניי ואת מידת המהימנות שיכול ומוכן אני לייחס לדבריהם, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה כי אין אני יכול להעדיף את גרסת התובעת על פני גרסת הנתבע והעדה מטעמו ולהפך.

על פי הכלל המוציא מחברו עליו הראייה, היה על התובעת להוכיח בפניי שמאזן ההסתברות נוטה כדי 51% ויותר לטובת גרסתה.

מאחר שאין אני יוכל להעדיף את גרסת התובעת על גרסת הנתבע והעדה מטעמו ולהפך, הרי שהתובעת לא הוכיחה בפניי שמאזן ההסתברות נוטה כדי 51% ויותר לטובת גרסתה.

לכן אני קובע כי התובעת לא הרימה את נטל הראייה המוטל על שכמה ולא הוכיחה את תביעתה כמידת ההוכחה הדרושה.

לכן לסיכומו של דבר, אני מחליט לדחות את תביעתה של התובעת.

זכות ערעור תוך 15 יום בבית משפט מחוזי בבאר שבע.

ניתנה והודעה היום כ"א טבת תשע"א, 28/12/2010 במעמד הנוכחים.

עמירם דננברג, שופט בדימוס

החלטה

מאחר שפרס יצחק משתולל באולם ביהמ"ש, מפריע לביהמ"ש, ואף דיבר בצורה מאיימת כלפיי ביהמ"ש ובצורה מעליבה כלפיי ביהמ"ש, אני מצווה שבשלב זה ייעצר פרס יצחק ויישאר בביהמ"ש.

ניתנה והודעה היום כ"א טבת תשע"א, 28/12/2010 במעמד הנוכחים.

עמירם דננברג, שופט בדימוס

החלטה

מאחר שמר פרס התנצל בפניי על התנהגותו באולם ביהמ"ש את מבטל צו המעצר שהוצאתי נגדו על פי הרשום בפרוטוקול זה.

ניתנה והודעה היום כ"א טבת תשע"א, 28/12/2010 במעמד הנוכחים.

עמירם דננברג, שופט בדימוס

קלדנית: מירי ק

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ