מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> פרנקל נ' "כלל " חב' לביטוח בע"מ - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פרנקל נ' "כלל " חב' לביטוח בע"מ

תאריך פרסום : 27/01/2011 | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום רמלה
4461-12-09
27/01/2011
בפני השופט:
עדנה יוסף-קוזין

- נגד -
התובע:
אירנה פרנקל ע"י עו"ד אהרון רף
הנתבע:
"כלל " חב' לביטוח בע"מ ע"י עו"ד אבי דויטש

החלטה

1.בהחלטה מיום 04.05.10 הורה בית המשפט (כבוד השופט ד' שוהם), כי לאחר ששקל את טענות הצדדים, החליט למנות מומחים רפואיים בתחום פה ולסת ובתחום אורטופדיה. כן הורה כי התובעת תשא בשכ"ט המומחה בתחום האורטופדיה וכי הנתבעת תשא בשכ"ט המומחה בתחום הפה והלסת.

2.ביום 26.12.10 הגישה התובעת בקשה לעיון חוזר בהחלטה הנ"ל של בית המשפט בה ביקשה להורות כי הנתבעת תממן באופן זמני את שכ"ט המומחה בתחום האורטופדי. טענת התובעת בבקשתה זו לעיון חוזר היא כי מהחומר הרפואי אשר צורף לכתב התביעה עולה בבירור כי לתובעת נגרם נזק רב בתחום הפה והלסת, כך שבכל מקרה, אין חשש שלא יגיע לה פיצוי ולא יהיה ניתן לנכות את שכ"ט המומחה. כן טען ב"כ התובעת כי מאחר שמדובר בתיק פלת"ד, בכל מקרה יגיעו לתובעת פיצויים ולכן הבקשה לעיון חוזר היא סבירה והוגנת.

3.הנתבעת הגישה תגובה מיום 06.01.11. הנתבעת טענה, בין השאר, כי בית המשפט הנכבד מינה מומחה רפואי בתחום האורטופדי על בסיס המסמכים הרפואיים אשר צורפו לכתב התביעה ועל מנת למצוא את האיזון הראוי שבין היעדר תלונות רציפות ומשמעותיות בתחום האורטופדי לבין חסימת דרכה של התובעת להוכיח נכותה בתחום זה. כן טענה הנתבעת כי על מנת להשיג על החלטת בית המשפט מיום 04.05.10, היה על התובעת להגיש בקשת רשות ערעור.

4.דינה של הבקשה להידחות. בית המשפט נתן החלטתו מיום 04.05.10 לאחר ששקל את טענות הצדדים. החומר הרפואי אשר צורף לכתב התביעה ואשר עליו סומכת התובעת את בקשתה לעיון חוזר היה מונח בפני בית המשפט בעת מתן החלטתו מיום 04.05.10 ובית המשפט נתן החלטתו בשים לב למסקנות העולות מתיעוד רפואי זה. אין, איפוא, בבקשת התובעת כל טענה בדבר שינוי נסיבות מאז ניתנה החלטתו האמורה, אשר יש בה כדי להצדיק עיון חוזר בהחלטה.

5.בתגובה לתגובת הנתבעת טען ב"כ התובעת כי בשיחה עם ב"כ התובעת, דובר ביניהם כי התובעת תגיש בקשה לעיון חוזר והנתבעת תותיר ההחלטה בה לשיקול דעתו של בית המשפט.

6.משלא הוגשה לבית המשפט בקשה מוסכמת או עמדה של הנתבעת כנטען בתגובה, לא ניתן ליתן לטענה זו כל משקל.

7.הבקשה נדחית.

המזכירות תמציא החלטה זו לב"כ הצדדים.

ניתנה היום, כ"ב שבט תשע"א, 27 ינואר 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ