ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
28962-11-09
31/10/2010
|
בפני השופט:
מיכאל תמיר
|
- נגד - |
התובע:
שרה סתר
|
הנתבע:
1. יעקב ליכט (התובע שכנגד) 2. יוסי רוזנשטיין
|
החלטה,החלטה |
החלטה
אכן היה מקום לחייב את התובעת בהוצאות בשכ"ט עו"ד. הוגשה התביעה, בעקבות זאת, הוגש כתב הגנה. הנתבע 2 לקח עורך דין על מנת לייצג אותו, התייצב לדיונים.
יחד עם זאת, ומשהושאר הענין לשיקול דעת בית המשפט, כאשר ניתן גם לדחות את התביעה ולא רק למחוק את התביעה, הנני דוחה את התביעה שהוגשה כנגד הנתבע 2 ללא צו להוצאות.
אולם, אין בכך כדי לבטל את ההחלטה הקודמת אשר בגינה חוייבה התובעת בהוצאות.
ניתנה והודעה היום כ"ג חשון תשע"א, 31/10/2010 במעמד הנוכחים.
מיכאל תמיר, שופט
החלטה
לנוכח סוגיית הייצוג ומחלת התובעת, אין מקום לחסום בפני התובעת הגשת תצהירי עדות ראשית, הגם אם מתברר כי לא הוגשו במועד. לאור זאת, ובהמשך להצהרות הצדדים בנוגע להליכי הביניים, התובעת מתבקשת להגיש תצהיריה תוך 60 יום מהיום.
הנתבע מתבקש להגיש תצהיריו תוך 60 יום מיום קבלת תצהירי התובעת, לרבות התייחסות לתביעה שכנגד והנתבעת שכנגד תגיש תצהיריה תוך 30 יום מיום קבלת תצהירי הנתבע. היות ואין לתובעת כיום גישה לתיק ההוצל"פ, מתבקש הנתבע להתייחס לפעולות אשר נעשו בתיק ההוצל"פ ובמידת הצורך ניתן יהיה ליתן צו לר' ההוצל"פ להמציא מסמכים ישירות לידי ב"כ התובעת בהתאם.
בית המשפט ישמח אם הצדדים יסכימו לפנות למגשר פנימי במקביל להליך. אולם בהעדר הסכמה,
הנני קובע את התיק להוכחות ליום 8/5/11 שעה 09:30.
ניתנה והודעה היום כ"ג חשון תשע"א, 31/10/2010 במעמד הנוכחים.
מיכאל תמיר, שופט
הוקלד על ידי: קרן נעמן
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת