מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> סע"ש 7066-12-15, GUITOM TSEGAI נ' אייל פרץ - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סע"ש 7066-12-15, GUITOM TSEGAI נ' אייל פרץ

תאריך פרסום : 30/10/2016 | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה באר שבע
7066-12-15
25/10/2016
בפני שופט:
משה טוינה

- נגד -
התובע:
GUITOM TSEGAI
עו"ד עדי אלבוים
הנתבע:
אייל פרץ
עו"ד מוטי מויאל

 

1.עניינה של החלטה זו, בקשה שהגיש התובע לתיקון כתב התביעה.

 

2.לאחר עיון בבקשה ובתגובה, מקובלת עלי עמדת הנתבע כי דין הבקשה להידחות, כך שהתביעה שהוגשה במקור כנגד הנתבע תימחק והתובע יהיה רשאי להגיש תביעה חדשה כנגד הנתבעים על פי כתב התביעה המתוקן, כפי שימצא לנכון; כל זאת מהנימוקים הבאים:

 

א.בחודש דצמבר 2015 הגיש התובע כתב תביעה נגד מר אייל פרץ (להלן: "הנתבע").

 

ב.בכתב ההגנה שהגיש הנתבע, הכחיש הנתבע קיומם של יחסי עובד מעסיק בינו לבין התובע וטען כי:

"עם קבלת כתב התביעה ערך הנתבע בדיקה ביחס לטענת התובע בדבר העסקתו כעובד בניין בפרויקט והסתבר כי ככל הנראה, התובע הועסק באמצעות קבלני בניין אשר ביצעו בעבור החברה (חברה שבבעלות הנתבע, הוספה שלי-ט.מ.) עבודות קבלניות בפרויקט. יתכן מאוד כי התובע הועסק על ידי קבלן בניין בשם אייל פרץ (להלן: "הקבלן"), הקבלן התקשר עם החברה בהסכמי עבודה לביצוע עבודות בניה שונות בפרויקט במהלך השנים 2013-2015.

 

ככל הנראה, השמות הזהים בין התובע לקבלן המשנה גרמו לתובע לטעות אשר הובילה להגשת כתב התביעה כנגד הנתבע ולא כנגד הקבלן אשר העסיק את התובע" סעיפים 3ד' ו-3ה' לכתב ההגנה.

 

ג.בבקשה לתיקון כתב התביעה קיבל התובע את טענת הנתבע ולפיה לא התקיימו יחסי עובד מעסיק בין הצדדים; ועל רקע זה הוגשה בקשה לתיקון כתב התביעה שבמסגרתה מבקש התובע להגיש כתב תביעה נגד מר אייל פרץ בעל תעודת זהות שמספרה 025210907 והחברה שבבעלותו "אייל פרץ יזמות ונדל"ן (2011) בע"מ".

 

ד.יוצא מכאן כי אין מדובר בתיקון כתב תביעה קיים אשר נועד להעמיד לבירור את המחלוקות האמתיות שבין הצדדים, אלא להבדיל בתביעה חדשה כנגד נתבעים אחרים, תוך קבלת עמדת הנתבע ולפיה לא התקיימו יחסי עובד מעסיק בינו לבין התובע.

 

3.אשר על כן, הבקשה לתיקון כתב התביעה נדחית. התביעה שהוגשה בהליך שמספרו 7066-12-15 – נמחקת.

 

משנמחקה התביעה ישלם התובע הוצאות הנתבע בסך של 2,500 ₪ אשר ישולמו תוך שבעה ימים מיום המצאת ההחלטה לב"כ התובע, שאם לא כן לסכום האמור יתווספו הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום מתן ההחלטה ועד התשלום בפועל.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ