סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
51684-04-15
10/03/2016
|
בפני השופטת:
חנה טרכטינגוט
|
- נגד - |
(המבקש):
ETBAREK MHUR
|
(המשיבות):
1. טוטאל פתרונות בע"מ ח.פ. 513694919 2. גיא ודורון לוי הנדסה בנייה והשקעות בע"מ ח.פ. 511982910
|
החלטה |
–
אשר להסכם העבודה ודוחות הנוכחות טען ב"כ הנתבעות כי אלה הומצאו לתובע.
התובע טוען כי אין מדובר בדוחות נוכחות אלא בטבלאות אקסל.
תשובת ב"כ הנתבעות בקשר להימצאות דוחות נוכחות אותנטיים לא הניחה את דעתי.
לפיכך יומצא תצהיר מפורט מטעם הנתבעות לגבי דוחות הנוכחות האותנטיים החתומים על ידי מנהל העבודה. בתצהיר יתייחסו הנתבעות לקיומם של דוחות הנוכחות הנטענים, האם היו ברשותם , ככל שהיו ,ומתי הוצאו מרשותם.
6.אשר לפנקס חופשה ומסמכים הנוגעים להפרשות לפנסיה, לאור הצהרת ב"כ הנתבעות כי לא נוהל פנקס חופשה ולא נפתחה קופת פנסיה ו/או קופת גמל, אין מקום להורות על גילויים של מסמכים אלה.
7.אשר לריכוזי שכר, טפסי 101, ספחי שיקים או מסמכי קבלת כספים חתומים על ידי התובע, טוען ב"כ הנתבעות כי מדובר בבקשות שמהוות הטרדה והרחבת חזית, שכן התובע לא טען כי לא קיבל את הכספים המופיעים בתלוש.
לאחר שבחנתי את כתבי הטענות ומשאין טענה כי אין התאמה בין הסכום המופיע בתלוש לבין הסכום שקיבל העובד, אינני מורה על גילויים של ספחי השיקים או מסמכי קבלת כספים החתומים על ידי התובע.
יחד עם זאת על הנתבעות לגלות לתובע את טופס 101 וריכוזי השכר לתקופת העבודה משגילויים של מסמכים אלה לא כרוך בהכבדה כלשהי.
8.אשר להסכם ההתקשרות בין טוטאל פתרונות לבין חברת דורון לוי הנדסה, התובע מבקש ללמוד מהסכם זה על אופי עבודת התובע ותחולת הסכם קיבוצי ו/או צו הרחבה בענף הבנין ו/או בענף שירות כח אדם.
יחד עם זאת, מטבע הדברים מכיל ההסכם פרטים עסקיים , אשר יש לאפשר את הסתרתם.
לפיכך אני מתירה את גילוי ההסכם לעיונו של המותב בפתח ישיבת ההוכחות.
הנתבעות תשחרנה את כל התנאים הכספיים והכלכליים שבהסכם.
9.תצהיר הנתבעות כמופיע בסעיף 5 להחלטה והגילוי העולה מסעיפים 7 ו- 8 להחלטה יבוצע עד ליום 1.4.16.
ההוצאות יילקחו בחשבון בסוף ההליך.