לאחר ששקלתי את טענות הצדדים מצאתי כי יש מקום להיעתר לבקשה למתן צו לחברת הפניקס לצורך קבלת דוח הפקדות על שמוע של התובע לשנת 2016, וזאת מן הטעם שבכתב התביעה נכלל רכיב הפרשות לפנסיה בסכום. בנסיבות אלה על מנת שבית הדין יוכל לעשות משפט צדק, מן הראוי ליתן את הצו המבוקש.
צו יינתן בנפרד.
הנתבעת תמציא לידי התובע עד ליום 20.12.2017 את כל המסמכים שגולו בתצהיר גילוי המסמכים לרבות הסכם העבודה ודוחות הנוכחות.
התנהלות הצדדים – הן התנגדות הסרק של התובע לבקשה למתן צו לחברת הפניקס והן אי המצאת המסמכים שפירטה הנתבעת בתצהיר גילוי המסמכים מטעמה – יובאו בחשבון בעת פסיקת ההוצאות הסיום ההליך.
נקבע להוכחות בפני מותב בראשות כב' הש' יפית זלמנוביץ גיסין ליום 2.1.2019 בשעה 12:00.
ככל שיותיר הזמן, לפי שיקול דעת המותב, יישמעו סיכומים בעל פה במועד זה.
הצדדים יגישו את העדויות הראשיות שלהם ושל עדיהם בתצהירים, בצירוף כל המסמכים שברצונם להסתמך עליהם. העתקי התצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.