חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מ.י. מדור תביעות פלילי ת"א נ' עיסאוי(אסיר)

תאריך פרסום : 22/03/2010 | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
1825-09
22/03/2010
בפני השופט:
דניאל בארי

- נגד -
התובע:
מ.י. מדור תביעות פלילי ת"א
הנתבע:
וחיד עיסאוי (אסיר)
גזר-דין

גזר דין

הנאשם הורשע על פי הודאתו בשורה של עבירות נגד הרכוש שבוצעו בין השנים 2005-2009. כמו כן, הורשע הנאשם במס' עבירות כנגד שוטרים ובעבירה של סחר בסמים, עבירה של החזקת סם שלא לצריכה עצמית, וכן, בסחיטת רכוש בכוח.

הנאשם הוא אדם יליד 1983, לחובתו מס' הרשעות קודמות על רקע התמכרות לסמים.

כנגד הנאשם תלויים ועומדים שני מאסרים מותנים, האחד מת.פ. 1478/04 מדובר במאסר מותנה בן 6 חודשים והשני, בת.פ. 2096/04, מדובר במאסר מותנה בן 4 חודשים.

חלק מהמעשים בהם הורשע הנאשם הם חמורים, לדוגמא, ניתן לציין את סחיטתו בכוח של קטין ממנו הוציא הנאשם 100 ₪ וכן העבירה של סחר בסם מסוכן.

הנאשם עשה ניסיון להיגמל מסמים ולמרבה הצער, לאחר ששהה בקהילה טיפולית 9 חודשים, הוא הורחק מהקהילה.

לאחר שבחנתי את מכלול הנסיבות אני מחליט להפעיל את שני המאסרים המותנים וקובע כי שני המאסרים המותנים יופעלו בחופף ביניהם, כך שעל הנאשם יהיה לרצות שישה חודשי מאסר בגין ההפעלה.

בגין עבירות הרכוש בהן הורשע הנאשם אני גוזר עליו 22 חודשי מאסר מהם 10 חודשים לריצוי בפועל, והיתרה על תנאי למשך שלוש שנים מיום שחרורו מבית הסוהר והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור עבירה שמהותה שליחת יד ברכוש הזולת, למעט עבירה לפי סעיף 413 לחוק העונשין.

בגין עבירות הסמים בהן הורשע הנאשם, אני גוזר עליו 14 חודשי מאסר מהם 6 חודשים לריצוי בפועל והיתרה, על תנאי למשך שלוש שנים מיום שחרורו מבית הסוהר והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור עבירה מסוג פשע לפי פקודת הסמים המסוכנים.

אני גוזר על הנאשם 4 חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים מיום שחרורו מבית הסוהר והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור עבירה מסוג עוון לפי פקודת הסמים המסוכנים.

בגין העבירה של הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו וכן החזקת מכשירי פריצה והחזקת נכס החשוד כגנוב, אני גוזר על הנאשם 5 חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים החל מיום שחרורו מבית הסוהר והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור עבירה לפי סעיפים 409,275,411,412,413 לחוק העונשין.

אני קובע כי העונשים המוטלים על הנאשם יצטברו ל- 12 חודשי מאסר בפועל , היתרה תהיה חופפת ועונש זה יצטבר לעונש המופעל כך שעל הנאשם יהיה לרצות 18 חודשי מאסר בניכוי תקופות מעצרו החל מיום 24/7/08 ועד 7/10/08, וכן מיום 1/11/09 ועד היום.

הסמים וכלי הפריצה יושמדו .

הרכוש יוחזר לבעלים ובהעדר בעלים יחולט או יושמד, לפי שיקול דעת קצין חקירות.

נמסר על הזכות להגיש ערעור לביהמ"ש המחוזי בתוך 45 יום מהיום.

ניתנה והודעה היום ז' ניסן תש"ע, 22/03/2010 במעמד הנוכחים.

דניאל בארי, שופט

הוקלד על ידי: סימה גמזו

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ