החלטה
החשוד נעצר ביום 23.02.11 בשעה 23.45.
לאחר שעיינתי בתיק החקירה, שוכנעתי כי קיים חשד סביר לכך כי החשוד ביצע את העבירות שעניינן, תקיפת בת זוג, תקיפה סתם, איומים, הזק לרכוש במזיד והפרת הוראה חוקית.
הסניגור טען בפניי, כי לא קיים חשד סביר לכך שהחשוד ביצע את העבירה שעניינה הפרת הוראה חוקית. דא עקא, שעיון בתיק החקירה מלמד כי ניתן ע"י בית משפט צו למניעת הטרדה מאיימת כנגד החשוד, שהינו בתוקף, וכי החשוד נחקר בהודעתו גם על הפרת הצו הנ"ל, ובדבריו לא הכחיש כי הפר את ההוראה החוקית, כך שלצורך שלב זה קיים חשד סביר לכך שהחשוד ביצע את העבירה הנ"ל.
בנסיבות העניין, קיים יסוד סביר לחשש ששחרורו של החשוד בשלב זה יביא לשיבוש מהלך החקירה, זאת נוכח פעולות החקירה שבכוונת המבקשת לבצע כאמור בדו"ח רב/1. כמו כן, נוכח מהות העבירות המיוחסות לחשוד ועל רקע התנהלותו לכאורה של החשוד כפי שעולה מהודעת המתלוננת, הרי ששחרורו של החשוד עלול גם לסכן ביטחונם של אחרים, מה גם שבעברו של החשוד הרשעות קודמות בעבירות אלימות.
אשר על כן - אני מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד לתאריך 27.02.11 בשעה 13.00.
ניתנה והודעה היום כ' אדר א תשע"א, 24/02/2011 במעמד הנוכחים.
רונית בש, שופטת
קלדנית: אלגרבלי נטלי
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת