ת"א
בית משפט השלום נתניה
|
32538-11-09
25/07/2012
|
בפני השופט:
ד"ר איריס רבינוביץ ברון
|
- נגד - |
התובע:
1. ז. ג'מהור בע"מ 2. זאהר ג'מהור
|
הנתבע:
1 . ז. ג'מהור בע"מ 2 . זאהר ג'מהור עו"ד גאנם
|
|
החלטה
ביום 17.5.12 התקיים דיון קדם משפט בתיק, אליו לא התייצבו הנתבעים או בא כוחם.
ביום הדיון הוגשה בקשת ב"כ הנתבעים על פיה אינו יכול להתייצב לדיון לאור כאבי שיניים עזים.
המבקש ביקש לקבל פסק דין בהיעדר התייצבות ובשים לב לכך שהמשיבים לא הגישו תצהירי עדות ראשית כנדרש על אף שקיבלו אורכה לכך.
במסגרת ההחלטה מיום 17.5.12 נקבע כי על ב"כ הנתבעים למסור תגובה עד ליום 29.5.12 אליה יצרף אישור רפואי ויתייחס לבקשת ב"כ התובע לחייב בהוצאות וכן לכך שטרם הוגשו תצהירים מטעם הנתבעים.
ביום 17.5.12 הגישו הנתבעים בקשה לזימון עדים, אליה צירפו תצהיר עדות ראשית מטעם נתבע 2 וזאת ללא בקשה מתאימה לקבלת ארכה, אף שהמועד שנקבע בהחלטת בית המשפט להגשת התצהירים חלף.
ביום 3.6.12 הוגשה תגובה מטעם הנתבעים להחלטה מיום 17.5.12, אך לא צורף אליה אישור רפואי כנדרש.
ביום 7.6.12 מסר התובע תגובתו, במסגרתה טען כי הנתבעים לא התייצבו לדיון האחרון, לא מילאו אחר החלטת בית המשפט לצירוף אסמכתאות לסיבת ההיעדרות, לא התייחסו לבקשה להוצאות ואף לא הגישו תצהירי עדות ראשית.
התובע לא הגיב לבקשה לזימון עדים.
תצהירו של הנתבע מתקבל. כמו כן, אני נעתרת לבקשה לזימון עדים, שהוגשה מטעם הנתבעים וזאת בכפוף לכך שהנתבעים ימציאו עד ליום 5.9.12 התחייבות לשאת בהוצאות העדים. כמו כן, על ב"כ הנתבעים לזמן את העדים באמצעות בית המשפט במסירה אישית.
לאחר שעיינתי בבקשות ובתגובות, אני קובעת כי הנתבעים יישאו בהוצאות התובע בשל כל המפורט לעיל, בסך של 1,000 ₪.
המזכירות תמסור החלטתי לצדדים.
ניתנה היום, ו' אב תשע"ב, 25 יולי 2012, בהעדר הצדדים.