מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ה"ט 45885-02-15 ניצן ואח' נ' דרעי ואח' - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ה"ט 45885-02-15 ניצן ואח' נ' דרעי ואח'

תאריך פרסום : 03/03/2015 | גרסת הדפסה
ה"ט
בית משפט השלום תל אביב - יפו
45885-02-15
19/02/2015
בפני השופט:
אריאל צימרמן

- נגד -
מבקשים:
1. אהוד ניצן
2. ניצן משה
3. ענת טל קטלב

עו"ד יוסף קפלן
עו"ד אורי רונן
משיבים:
1. יניב דרעי
2. יקיר חליאוה
3. חן סוסו
4. גבי בוניאשוילי
5. יחיאל אזוט
6. יהודה סרור
7. קובי פריטה
8. איציק בן לולו
9. ברמי גיורא

החלטה
 

 

המבקשים, מנהלים בחברת תרכובות ברום בע"מ, עותרים לצו לפי חוק מניעת הטרדה מאיימת התשס"ב-2001 נגד המשיבים, עובדים בחברה, המטרידים אותם לפי הנטען בדרך של הפגנות חוזרות מול בתיהם הפרטיים, בשעות מוקדמות ומאוחרות, תוך הקמת רעש והשמעת איומים ואגב תליית שלטים בגנותם של המבקשים, כך נטען. זאת על רקע ניסיונם של המשיבים להביא מחאתם על פיטורים בחברה, פרי שינויים ארגוניים נטענים בה.

 

דיון בבקשה יתקיים ביום 25.2.15, שעה 10:00. עם זאת, ומבלי לגבש עמדה בתיק כמובן כל עוד לא נשמעה עמדת המשיבים, הרי שדומה שבשים לב לכך ששאלת זכות ההפגנה מול בתים פרטיים של אנשי ציבור, ומקל וחומר מי שאינם אנשי ציבור, זכתה למענה נרחב ועקבי בפסיקה (שממנה הביאו המבקשים בבקשתם), טוב יעשו המשיבים אם יבחנו את התוחלת שבמיצוי הדיון המשפטי. כאבם של המשיבים ברור ומכמיר לב, ורצונם להביע מחאתם מובן אף הוא. עם זאת, גם הדרכים החוקיות להבעת כאבם ומחאתם אלה ברורות ומוגבלות. יש לתור אחר דרכים אפקטיביות אך חוקיות שיאפשרו את הבעת המחאה, ואם יסתייע הדבר – גם להסרת חרב הפיטורין מעל צוואר העובדים.

 

המשיבים מתבקשים להודיע עד יום 24.2.15 האם יש צורך בקיום הדיון, ומוטב כי יעשו כן לאחר תיאום עם ב"כ המבקשים.

 

עד החלטה אחרת בעקבות הדיון או הודעת המשיבים, הרי שהמשיבים יימנעו מליצור קשר כלשהו עם המבקשים (זולת המתחייב במסגרת עבודת החברה) או מי מבני משפחותיהם הגרים עמם, לאיים עליהם, להטרידם בכל דרך, לעקוב אחרים, או להתקרב מרחק של למטה מ-100 מטר למבקשים (למעט במשרדי החברה, שגם אז מוגבלת יצירת הקשר כאמור), לבני משפחותיהם הגרים עמם, או לבתיהם הפרטיים של המבקשים.

 

ניתנה היום, ל' שבט תשע"ה, 19 פברואר 2015, בהעדר הצדדים.

 

Picture 1

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ