הכרעת דין בתיק ת"ד 9722-05-11 - פסקדין

: | גרסת הדפסה
ת"ד
בית משפט השלום לתעבורה בנצרת
9722-05-11
16.2.2012
בפני :
חנא סבאג

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
מזל כהן
עו"ד נאדר אליאס
הכרעת דין

אני מרשיע את הנאשמת על פי הודאתה בעבירות המיוחסות לה בכתב האישום.

<#5#>

ניתנה והודעה היום כ"ג שבט תשע"ב, 16/02/2012 במעמד הנוכחים.

חנא סבאג, סגן נשיא

התובע:  מבקש להטיל קנס, פסילה על תנאי ופסילה בפועל שלא תפחת מפסילת המינימום. מגיש הר"ק  (   1 ). נוהגת משנת 93.

הסניגור: להקל,  מבקש להימנע מהטלת פסילה בפועל. עברה אינו מכביד ביחס לוותק הנהיגה שלה. התאונה התרחשה לפני כמעט שנתיים, זה המקרה המתאים לכך שבית המשפט ישתמש בסמכות וימנע מהטלת פסילה בפועל ארוכה. הנאשמת אלמנה, מתקיימת מקצבת מל"ל. יש לה נכד שהוא חרש והיא עוזרת למשפחה, הוא מתגורר בקרית שמונה והיא מגיעה אליו כל יום אחר הצהריים לטפל בו. הוא משתמש במכשירי שמיעה מיוחדים. חשוב שהיא תמשיך לעזור לנכדה.   

גזר - דין

לאחר ששמעתי את טענות הצדדים ושקלתי את נסיבות המקרה, ובהתחשב בהודאת הנאשמת, חסכון זמן שיפוטי יקר ועברה של הנאשמת לא מכביד כלל כאשר היא נוהגת משנת 93 כשלחובתה הרשעה אחת משנת 97 ובהתחשב בעובדה כי התאונה הינה מלפני כמעט שנתיים ובהתחשב בתוצאות התאונה הקלות ביותר וזאת מבלי להתעלם מהאינטרס הציבורי, הגעתי לכלל מסקנה , כי ראוי במקרה זה שמלוא פסילת המינימום תהיה על תנאי .

אשר על כן, אני דן את הנאשמת לעונשים הבאים:

אני דן את הנאשמת לקנס בסך 1,000  ש"ח  או 10  ימי מאסר.

הקנס ישולם ב -4  תשלומים: תשלום ראשון בעוד חודש.

הנאשמת תדאג בעצמה לקחת שוברים ממזכירות בית המשפט.

אני מטיל על הנאשמת פסילה על תנאי של  3 חודשים למשך שנתיים.

זכות ערעור תוך 45 יום מהיום בבית משפט המחוזי בנצרת.

<#6#>

ניתנה והודעה היום כ"ג שבט תשע"ב, 16/02/2012 במעמד הנוכחים.

חנא סבאג, סגן נשיא

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>