תא"מ
בית משפט השלום חדרה
|
8718-01-12
15/04/2012
|
בפני השופט:
קרן מרגולין - פלדמן
|
- נגד - |
התובע:
אלברט בן שמחון
|
הנתבע:
ניווין המאם
|
החלטה |
לאור גובה הסכום יתנהל הדיון בתביעה (וכן בתא"מ 8520-01-12) בהתאם לתקנות סדר הדין המהיר, והצדדים יתאימו כתבי טענותיהם לסדר הדין האמור, כך שכתב התביעה המתוקן יוגש בתוך 14 ימים, וכתב הגנה מתוקן בתוך 14 ימים לאחר מכן.
המשיב (הזוכה) נדרש לשלם את הפרשי האגרה הנובעים מהעברת התיק לביהמ"ש, ככל שקיימים.
התיק נקבע לישיבה מקדמית ליום 18/6/12 בשעה 10:00.
לישיבה זו יתייצבו הצדדים
אישית
, יחד עם באי כוחם, כשבידיהם כל מסמך אשר יש בו, לדעתם, לייעל את הטיפול בתיק.
כל בקשה בכל עניין מן העניינים המפורטים בתקנה 143 ובתקנה 214 יא' לתקנות, לרבות בקשה לביטול הישיבה המקדמית ולקביעת מועד לדיון בתובענה, תוגש לבית המשפט עד יום 4/6/12 ותגובה לה תוגש בתוך 7 ימים ממועד המצאתה למשיב.
צד אשר ימנע מלבקש בקשה כלשהי אשר הוא מעוניין בה ו/או מלהגיב לה, בתוך המועדים הנקובים לעיל, יחויב בהוצאות לאוצר המדינה ו/או לצד שכנגד בשל ייתור הצורך בקיום הדיון במועד שנקבע לכך, אם למחדלו האמור יהיה ביטוי בדיון.
על מנת לייעל את ההליך רשאים הצדדים להגיש הודעה על הסדר דיוני אליו הגיעו, בתוך 30 ימים מהיום, לרבות לעניין מינוי גרפולוג מוסכם אשר חוות דעתו תהא מכרת בתיק, ואולם לא יתקבל הסדר דיוני המאריך את המועדים לניהול ההליכים המקדמיים מעבר למועדים המפורטים לעיל.
כל מסמך ו/או בקשה אשר יש להגיש לבית המשפט יוגש במישרין ובו זמנית לצד שכנגד.
ניתנה היום, כ"ג ניסן תשע"ב, 15 אפריל 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת