מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> החלטה בתיק ת"ט 32567-11-12 - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק ת"ט 32567-11-12

תאריך פרסום : 09/06/2013 | גרסת הדפסה
ת"ט
בית משפט השלום קריות
32567-11-12,32806-11-12,33033-11-12
27/01/2013
בפני השופט:
נדים מורני רשם

- נגד -
התובע:
עומר אלפסי
הנתבע:
אלעד פורטל
החלטה

1.         המשיב, העוסק בנדל"ן והשקעות, השכיר למבקש נכס הידוע בנכס מס' 14 גוש 1105 חלקה 67 המורכב משני חדרים (להלן: "הנכס") תמורת שכירות חודשית בסך 3,500 ש"ח וזאת החל מחודש אפריל 2012 (הסכם השכירות לא הוגש ע"י מי מהצדדים).

2.         לאור עדות המבקש, הנכס הינו בבעלות ד"ר דגים שמנהל מרפאה בצמוד לנכס (להלן: "ד"ר דגים").

3.         ביום 6/6/12 ד"ר דגים, באמצעות בא כחו עו"ד זבידאת, התרה במבקש שעליו לפנות את הנכס מהנימוק שהמבקש, כביכול, פלש לנכס וכי כניסת המבקש לנכס נעשתה שלא בהסכמתו וכי ההסכם שנערך עם המשיב אינו חוקי ואינו תקין, מאחר ואין למשיב כל זכות קניינית בנכס.

4.         בנוסף למכתב ההתראה הנ"ל, ביום 14/6/12 המשיב פנה למבקש בכתב וביקשו "לפנות הנכס מיידית" (ההדגשה לא במקור - נ. מורני), וזאת בהתאם לדרישת ד"ר דגים, כפי שצויינה במכתבו מיום 6/6/12.

5.         אין מחלוקת בין הצדדים שהמבקש עזב את הנכס אך ורק בסוף חודש אוקטובר 2012,  ונמסר ע"י המבקש שהמשיב שילם לד"ר דגים דמי שכירות בגין המושכר (לפי 1,500 ש"ח לחודש) עד מועד הפינוי הנ"ל.

6.         מעדותו של המבקש, עולה גם כי ביום 22/5/12 נערך ונחתם הסכם שותפות בין המבקש ושותפיו לבין ד"ר דגים שהעתקו לא הוצג בפני ביהמ"ש ע"י מי מהצדדים, וכי עפ"י אותו זכרון דברים נקבעה תקופת נסיון לבחון את הפעילות של העסק עד 15/9/12 ואף ד"ר דגים שילם למבקש סך של 60,000 ש"ח ע"ח השותפות, שטרם הוחזר לו.

7.         המשיב הגיש לביצוע כנגד המבקש שיקים שנמסרו לו ע"י המבקש כמפורט להלן:

            ז.פ. השיק                    סכום השיק בש"ח

            1/7/12                                       3,500

            1/7/12                                       4,060

            1/8/12                                       3,500

            (תיק הוצל"פ 13-10279-12-8).

            1/11/12                                     3,500

            1/11/12                                     21,000

            (תיק הוצל"פ 13-12585-12-2).

1/9/12                                       3,500

(תיק הוצל"פ 13-11002-12-7).

(להלן: "השיקים").

השיקים נמסרו למשיב ע"ח דמי השכירות העתידיים של הנכס ולאבטחת פיצוי מוסכם ועוד.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ