חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק פש"ר 19029-09-10

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי נצרת
19029-09-10
19.3.2012
בפני :
יוסף בן-חמו

- נגד -
:
עדוי אלהאם
עו"ד נאדר ג'יריס
:
כונס הנכסים הרשמי
עו"ד שלומית נשר
החלטה

הדיון להיום נקבע בבקשה להוצאת פקודת מאסר נגד החייבת בגין אי תשלום. החייבת לא התייצבה. לדברי ב"כ הנאמן, זו ישיבה שלישית שהחייבת לא מתייצבת מבלי שתמציא ולו אישור רפואי.

אני סבור, לאור העובדה שבית המשפט אמור לדון בבקשה להוצאת פקודת מאסר נגד החייבת,

 יש הכרח להתייצבותה של החייבת לדיון.

אני דוחה את המשך הדיון ליום 26/3/12, שעה 09:30.

מובהרת בזה לחייבת חובתה להתייצב לדיון וכן להמציא מסמכים רפואיים שיש בהם כדי להסביר את אי התייצבותה לכל הישיבות מהן נעדרה.

<#4#>

ניתנה והודעה היום כ"ה  אדר תשע"ב, 19/03/2012 במעמד הנוכחים.

יוסף בן-חמו, שופט

הוקלד על ידי: ליאור ממן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>